Annonce
Horsens Posten

Vivaldi lader vente på sig: Coronavirus har udsat åbningsdatoen for ny café

Her åbner Cafe Vivaldi - på et tidspunkt. Foto: Nicolai Svante Skovgård
Horsens er måske klar til Vivaldi, men Vivaldi er endnu ikke klar til Horsens.
Annonce

Horsens: Åbningen af Café Vivaldi i Horsens lader vente på sig. Og er man en af de horsensianere, der går og venter i spænding på en åbningsdato, må man holde spændingen ud lidt endnu.

På sin hjemmeside skriver café-foretagendet, at man håber på at åbne i løbet af 2020, men det bliver ikke nødvendigvis tilfældet.

- Det var planen, men jeg er ikke sikker på, at vi kan overholde den, siger udviklingschef i Vivaldi Gruppen Thomas Munkholm, der ikke kan komme nærmere en decideret dato.


Vi har været hjemsendt, og vi har ikke haft håndværkere på. Og nu kommer sommerferien, så det har ikke været det nemmeste tidspunkt, men vi håber da snart på, at vi kan komme i gang.

Thomas Munkholm, udviklingschef i Vivaldi Gruppen


Lokalerne på Søndergade har i efterhånden en rum tid været prydet af Vivaldis tekst og logoer på vinduesfacaderne, men bag dem er der ikke foretaget noget i den seneste periode.

- Vi har som alle andre været hårdt ramt af den her pandemi, så der bygger vi ikke lige cafeer i mellemtiden. Vi har været hjemsendt, og vi har ikke haft håndværkere på. Og nu kommer sommerferien, så det har ikke været det nemmeste tidspunkt, men vi håber da snart på, at vi kan komme i gang, siger Thomas Munkholm.

Annonce

Mangler bare Vivaldis eget præg

Det var tilbage i februar 2019, at Horsens Folkeblad første gang kunne fortælle om Vivaldis planer i Horsens.

På det tidspunkt havde cafékæden haft kig på byen i seks år uden at finde et velegnet spot. Det dukkede op med muligheden for at slå de lokaler sammen, hvor Sportsmaster og Papyrus var i gang med at lukke.

I den forbindelse lød meldingen fra Thomas Munkholm i øvrigt, at man håbede på en åbning i slutningen af 2019. Nu nærmer vi os 2021.

Det, der mangler i lokalerne på Søndergade, er Vivaldis egen indretning af stedet, fortæller udviklingschefen.

- Udlejeren har gjort lokalerne klar, så der ikke er noget, der skal rives ned. Det er ”bare” os, der skal bygge cafeen op, siger han.

Udlejer har gjort lokalerne klar til, at Vivaldi kan gå i gang med at indrette en café. Foto: Nicolai Svante Skovgård

I mellemtiden kan man på facaden se, at de søger ansatte til cafeen, og det er da også muligt at ansøge, selv om der ikke er en åbningsdato.

- Vi har fået flere henvendelser, og der er kommet en del ansøgninger ind via vores system, hvor man kan tilmelde sig en jobbank, så man bliver notificeret, når der kommer nye stillinger, siger Thomas Munkholm.

Vivaldi har lige nu 19 cafeer fordelt rundt i det meste af landet - dog med flest på Sjælland og i Hovedstadsområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Bronzealder Battle for to

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Sommerlæsning i hængekøjen

Horsens Posten

Mini med maxi køreglæde

Horsens Posten

Bliv klogere på klimaforandringer

Annonce