Annonce
Horsens Posten

We are red, we are white: Ser du kampen i city?

Da DBU Tour sidste år gæstede Horsens, kunne man bl.a. spille fodbold på aflukkede baner. I år handler det om Danmarks VM-kamp mod Peru - på storskærm. Arkivfoto: Jørgen Hasseriis

VM-feberen raser i gågaderne lørdag 16. juni, hvor Danmark-Peru vises på storskærm.

Annonce

Horsens: Loungestemning, kolde fadøl, kunstgræs, pølser og gode toiletforhold.

Det er basalt set opskriften på en god dag for mange fodboldfans, og sådan en dag nærmer sig lørdag 16. juni, hvor der bliver VM-feber i midtbyen.

DBU Tour lander med sin storskærm foran Kuben, når der skal vises bold fra verdensmesterskabet i Rusland.

Kl. 18 spiller Danmark sin første kamp i den indledende pulje mod Peru, men allerede fra kl. 10 kan man begynde at varme op til kampen i midtbyen.

CityHorsens springer nemlig i et samarbejde med kulturafdelingen i Horsens Kommune med på legen fra kl. 10.

På Torvet bliver der gang i den med diverse fodboldkonkurrencer og -aktiviteter. Det er Intersport, der står for det.

Der er også cupcakes til de første 200 børn, og mellem kl. 11 og 13 bliver der ansigtsmaling af børn.

- Vi sørger for, at ingen børn med lyst til fodbold forlader midtbyen uden rød-hvide flag på kinderne, så de er max klar til at heppe på Danmark, lyder det fra arrangørerne.

Cityforeningen og kommunen breder arrangementet ud over hele midtbyen, så det bliver en festlig dag op til Danmarks kamp.

Ballonprofessor Bobbel kommer og laver VM-balloner på Torvet, mens der er fodboldhits ved Kuben, hvor JustOneTrio optræder med de skråle-med-numre, vi alle elsker.

Hørte man lige noget danish dynamite suse forbi øregangene der...?

Ved Kuben kan man også konkurrere én mod én på en pannabane, hvor teknik og tempo er nøgleord - og har man gode ben, var det måske en idé at få dem testet i den såkaldte Speed Cage. Det handler om at få målt sin skudstyrke.

Det bliver også en særlig dag for cafeer og restauranter, hvor det kan anbefales at være ude i god tid med at få sig en plads.

For allerede fra kl. 15 går optakten i gang på storskærmen ved Kuben, og så bliver det næppe svært at holde gryden i kog inden kickoff på Danmarks første VM-slutrundekamp i otte år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce