Annoncørbetalt indhold

Nye og moderne lejligheder i Horsens

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du på udkig efter din næste lejebolig i Horsens, kan vi hos Birch Ejendomme tilbyde dig nye og moderne lejligheder i naturskønne omgivelser. Vores lejligheder er placeret på Rantzausbakke tæt på både by og skøn natur. Du får derfor som lejer nogle rolige og idylliske omgivelser med to bevaringsværdige områder omkring dig: Bygholm Sø og Hansted Ådal. Alle boliger af Birch Ejendomme er opført med fokus på bæredygtighed. Det sikrer dig en bolig som er god og sund, samtidigt med at der har været fokus på miljø og klima.

Bliv en del af Horsens berygtede kulturliv

Annonce

I Horsens er der altid noget at give sig til, uanset hvilket humør du er i. Byen boomer af kultur i form af koncerter, museer og øhop. Faktisk mener de i Horsens, at de har det danske svar på Caminoen – om det er sandt må tilflytterne vurdere på egne krop.

Man behøver dog ikke begive sig ud på lange vandreture og øhop for at opleve Horsens perler. Vi skal ikke længere end den livlige bymidte for at få smagen af den kulturelle stemning. Horsens by er fyldt med gode butikker og hyggelige cafeer.

På trods af de gode muligheder for sociale og kulturelle oplevelser i Horsens bymidte, kan man godt have brug for fredelige omgivelser til at lufte tankerne. Det kan Horsens også tilbyde i form af skønne naturomgivelser med store bøgeskove. Her kan du hoppe en tur på mountainbiken og cykle en tur rundt om Bygholm Sø.

En by fyldt med uddannelsesmuligheder

I Horsens har man mange uddannelsesmuligheder for både unge og voksne. Byen egner sig derfor godt til familier med større børn samt voksne, der skal begynde på videregående uddannelse. Som noget helt særligt har man i Horsens fokus på unge, der dyrker seriøs sport. Det er derfor muligt på vores sportscollege at kombinere sin sport og opbygge et elitemiljø samtidigt med gennemførelse af 10. klasse.

Mangler du en bolig, mens du studerer, kan vi hos Birch Ejendomme hjælpe dig med at finde en ideel bolig, der passer til dig og dine behov.

Øvrige spørgsmål

Har du spørgsmål, som ikke er blevet besvaret i ovenstående, eller er du bare nysgerrig på eventuelle nye byggeprojekter, så er du velkommen til at ringe eller skrive en mail.

Vi modtager opkald på nummeret: 88 44 50 44 og henvendelser på mail: birchgm@birchgm.dk.

Lad os hjælpe dig godt på vej med din nye lejebolig i Horsens.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Troede du det så skidt ud for byens butikker? Sådan ser det i virkeligheden ud

Horsens Posten

Gammel kending overtager Bilka Horsens: Det handler om at bygge ovenpå

Horsens Posten

Rundspørge fik mange til tasterne: Her er, hvad folk ønsker i byen

Horsens Posten

Vi vil inspirere til en fremtid med masser af liv i byen, siger chefredaktør Lene Vestergaard.

Horsens Posten

Vi har spurgt 24 mennesker, hvad de synes om bylivet i Horsens: Her kan du læse, hvad de sagde

Horsens Posten

Flere vil have skov og natur som sidste hvilested: Kirke vil omlægge mark til skovbegravelsesplads

Horsens Posten

Slikbutik med selvbetjening er på vej: Succes fra Randers bliver nu kopieret i Horsens

Horsens Posten

Zwei Grosse er lagt i graven: Lange udsigter til ny fest

Annonce