Annonce
Restaurationsbranchen er i knæ under coronakrisen, men der er hjælp at hente, mener Christina Brinks fra Jelling. Hun rådgiver caféer og restauranter til bedre service og gæsteoplevelser - på den måde kan spisestederne få flere loyale stamkunder. PR-foto
Jelling Ugeavis

Christina hjælper caféer og restauranter igennem coronakrisen

Coronavirus kan Christina Brinks fra Jelling ikke gøre noget ved. Det kan hun til gengæld som rådgiver for spisesteder, som hun hjælper med at komme styrket ud på den anden side af coronakrisen.
Annonce
  • Restaurationsbranchen er i knæ under coronakrisen, men der er hjælp at hente, mener Christina Brinks fra Jelling. Hun rådgiver caféer og restauranter til bedre service og gæsteoplevelser - på den måde kan spisestederne få flere loyale stamkunder. PR-foto
  • Conrads i Den Smidtske Gård i Vejle er en af de caféer, der bruger Christina Brinks’ tilgang til styrkede gæsteoplevelser. PR-foto
  • Christina Brinks har gennem 25 år arbejdet med gæsteoplevelser, medarbejderudvikling og ledelse. Først ved Jensens Bøfhus, sidenhen ved BoConcept A/S. Hun startede op som selvstændig i 2019 og hjælper nu servicevirksomheder til styrkede kunde- og gæsteoplevelser. PR-foto

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce