Christina hjælper caféer og restauranter igennem coronakrisen
Coronavirus kan Christina Brinks fra Jelling ikke gøre noget ved. Det kan hun til gengæld som rådgiver for spisesteder, som hun hjælper med at komme styrket ud på den anden side af coronakrisen.
Copy link address
Anders Kynde ankyn@vafo.dk
Annonce
Restaurationsbranchen er i knæ under coronakrisen, men der er hjælp at hente, mener Christina Brinks fra Jelling. Hun rådgiver caféer og restauranter til bedre service og gæsteoplevelser - på den måde kan spisestederne få flere loyale stamkunder. PR-foto
Conrads i Den Smidtske Gård i Vejle er en af de caféer, der bruger Christina Brinks’ tilgang til styrkede gæsteoplevelser. PR-foto
Christina Brinks har gennem 25 år arbejdet med gæsteoplevelser, medarbejderudvikling og ledelse. Først ved Jensens Bøfhus, sidenhen ved BoConcept A/S. Hun startede op som selvstændig i 2019 og hjælper nu servicevirksomheder til styrkede kunde- og gæsteoplevelser. PR-foto