Annonce
Jelling Ugeavis

DR-kendis skal motivere foreningslivet i Vejle Kommune

Foreningslivet har haft hårde vilkår under coronakrisen. Arkivfoto

Jelling/Vejle: Coronakrisen har ført til færre medlemmer i foreningerne.

Det vil Vejle Kommune gøre noget ved, og derfor allierer den sig i aften klokken 19 med Jacob Søndergaard, der er kendt fra DR-programmet Rigtige Mænd. Han skal give foreninger og foreningsmedlemmer indspark til, hvordan de igen finder vej til sunde vaner og motion, oplyser Vejle Kommune i en pressemeddelelse.

Nye tal fra DIF og DGI i Vejle Kommune viser, at der er et medlemsfald på 4,61 procent i det sidste år. Den tendens ser de også hos Jelling forenede Sportsklubber, som står til at have 300 færre medlemmer.

Annonce

Det ønsker Vejle Kommune at gøre noget ved. Derfor gennemføres i aften klokken 19 en peptalk med Jacob Søndergaard, som vil sætte fokus på, hvad der motiverer os til at træffe gode og sunde valg.

Udover at være vært og træner i Rigtige Mænd har Jacob Søndergaard blandt andet været træner for Kronprinsesse Mary. Desuden har han gennemført 2000 trænings- og coachingsessioner af ledere fra erhvervslivet og eliteatleter.

Jacob Søndergaard er kendt fra Rigtige Mænd, men holder også en del workshops og foredrag. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Hos Jelling forenede Sportsklubber har 32 takket ja til peptalken. Formand Ole Holmgaard ser det nemlig som en oplagt mulighed for at vise medlemmerne, at JfS stadig er her, og at de er velkomne:

- Trænerne og medlemmerne har set ind i en tid uden træning og indendørs aktiviteter. De kan have haft alle gode intentioner om at holde fast undervejs, men i den her situation er det også naturligt at miste modet. Derfor håber jeg, at vi med peptalken kan hjælpe dem i den rigtige retning, så de føler sig værdsatte og klar til at vende tilbage til træningen og fællesskabet, siger Ole Holmgaard ifølge pressemeddelelsen.

Folkeoplysningsudvalget, Vejle Idrætsråd og Bevæg dig for livet, Vejle står bag arrangementet, som de håber, vil motivere deltagerne til igen at dyrke fællesskaberne i de lokale foreninger.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce