Annonce
Jelling Ugeavis

Gymnaster i fuldt firspring

Gymnaster kunne endelig springe, flikflakke og slå vejrmøller sammen igen, efter at coronaen kortsluttede sæsonen i marts. I sidste uge var 30 unge på gymnastikskole i Jelling.
Annonce

Jelling: Trampoliner og madrasser var sat frem, airtracks pumpet op og flere andre redskaber var taget i brug.

Det gjorde det muligt at dyrke springgymnastik for de 30 unge mennesker, som deltog i sidste uges gymnastikskole med Jelling fS Gymnastik som arrangør.

Gennem fire dage skulle deltagerne træne gymnastiske øvelser og have det sjovt. Den første og sidste dag i Gormshallen, mens de to midterste dage foregik hos henholdsvis Vesterlund Efterskole og Vejen Idrætscenter.

Annonce

Endelig

For de unge deltagere var det en fornøjelse at dyrke gymnastik igen.

Alle oplevede nemlig, at sæsonen måtte stoppe pludseligt i marts på grund af coronaudbruddet. For flere skete det lige under de sidste forberedelser til de traditionelle forårsopvisninger, som plejer at fylde hallerne med gymnaster og publikum. Men også disse opvisninger blev aflyst.

- Det er dejligt at komme i gang igen efter næsten et halvt års pause. Det er en gode måde at starte sæsonen på ved at have en hel uge med gymnastik, sagde 15-årige Niclas Ramsing.

Sofie Reventlow og Niclas Ramsing er begge "udenbys", idet de kommer fra Vejle og Nørup. Men hvad gør man ikke for at dyrke gymnastik igen i fællesskab med andre. Foto: Mette Mørk
Kort før sommerferien sendte Vejle Kommune besked ud til foreningerne om en pulje til sommeraktiviteter rettet mod de unge. Den mulighed benyttede man i Jelling sig af ved at holde en gymnastikskole i uge 32. Foto: Mette Mørk
Skolen sluttede torsdag med en lille opvisning. Foto: Mette Mørk
Blandt de 30 deltagere var der 15 drenge og 15 piger. Foto: Mette Mørk

Han er fra Nørup og går til gymnastik i Firehøje IF. Det var hans mor, der fortalte ham om sommerskolen i Gormshallen.

- Normalt træner jeg også en gang om ugen inde i Vejle, hvor der er et større hold og lidt bedre faciliteter, sagde Niclas Ramsing, der om et år skal gå på gymnastikefterskolen Bjergnæs Efterskole.


Det er dejligt at komme i gang igen efter næsten et halvt års pause.

Niclas Ramsing, gymnast


På gymnastikskolen var der både deltagere fra Jelling og andre byer. For eksempel havde Sofie Reventlow taget turen fra Vejle.

- Jeg har gået til gymnastik i Jelling det seneste år, og det har jeg været glad for. Så det var meget oplagt at være med her på gymnastikskolen. Først og fremmest ser jeg bare frem til at få springet en masse, da det ikke har været muligt i lang tid på grund af corona, lød det fra den 14-årige pige.

Annonce

Tilfreds arrangør

Gymnastikskolen var blevet arrangeret på lidt over en måneds tid, efter at Jelling fS Gymnastik fik bevilget et tilskud fra Vejle Kommunes pulje til sommeraktiviteter rettet mod unge.

Det vakte glæde hos kursuslederne Lise Mols og Nina Skriver Dahl, at så mange unge havde nået at melde sig til på så kort tid.

- Det er en stor succes. Udover de unge, som i forvejen er aktive i Jelling fS, er der også deltagere udenbys fra. Det fortæller os, at der er interesse for gymnastikaktivitet i området i sommerferien. Og vi er glade for, at det kunne lykkes at stable arrangementer på benene med så kort aftræk, sagde Lise Mols og Nina Skriver Dahl.

Gymnastikskolen varede fra mandag til torsdag. Foto: Mette Mørk
Mens mandag og torsdag foregik i Gormshallen, var tirsdag og onsdag afsat til udflugter til Vesterlund Efterskole og Vejen Idrætscenter for at afprøve andre faciliteter. Foto: Mette Mørk
Sofie Reventlow, der står i midten i sort trøje, har taget turen fra Vejle for at deltage i gymnastikskolen. Foto: Mette Mørk
Samarbejde er vigtigt for at få de bedste oplevelser. Foto: Mette Mørk
Niclas Ramsing i hvid trøje har set frem til endelig at dyrke gymnastik med vennerne igen. Foto: Mette Mørk


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Jelling Ugeavis

Jellingnet holder åbent hus

Jelling Ugeavis

Så er der igen senioridræt

Annonce