Annonce
Jelling Ugeavis

Isprinsesser og stjernekrigere holder jul i Byens Bio

Frost 2 vises hver eftermiddag i hele julen. Bemærk, at 4. og 5. januar vises den med original tale og danske undertekster.
Animationsfilm fra Disney er inspireret af et H.C. Andersen-eventyr.
Annonce

Jelling: Anden juledag er der verdenspremiere på Disneys familie-animationsfilm 'Frost 2'.

De elskede karakterer fra den første Frost-film fra 2013 vender tilbage, og søstrene Anna og Elsa må ud på en farefuld rejse for at finde svar på flere spørgsmål: Hvorfor blev Elsa født med magiske kræfter? Hvem eller hvad er det der truer deres fredfyldte kongerige Arendal så borgerne må flygte fra byen?

Sammen med Anna og Elsa rejser Kristof, Olaf og Sven. Undervejs bliver de ført til en fortryllet skov, og Elsa får mere end nogensinde før brug for sine magiske kræfter.

Animationsfilmen er delvist inspireret af H.C. Andersens klassiske eventyr 'Snedronningen', mens den fortryllede skov skulle være baseret på naturområder i Norge og på Island. 'Frost 2' vises hver eftermiddag i hele julen.

Star Wars er tilbage.
Annonce

Afslutning på triologi

'Star Wars: The Rise of Skywalker' har haft premiere, og anmelderne er enige: Den tredje film om Skywalkerne er en værdig og bevægende afslutning på trilogien, der startede med 'The Force Awakens' i 2015.

Der er mange tråde, der skal samles, mange spørgsmål der skal besvares, og det er ikke alt, der bliver fuldstændig opklaret, men de små skønhedsfejl betyder ifølge anmelder Christian Monggaard fra Information bare, at værket "… er så charmerende og skønt at dykke ned i. Det er ikke perfekt, men det emmer af liv, energi, opfindsomhed og kærlighed."

Også Politikens Kim Skotte er tilfreds: "Abrams kommer tæt på at slutte Star Wars-sagaen med patos og vingefang, som det sig passer for en ægte rumopera."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce