Annonce
Jelling Ugeavis

Jens fra Ildved er ny byudviklingschef

Jens Wormstrup er 61 år, bor sammen med sin kone Lisbeth og parrets ni-årige tvillinger, Anna Mai og Laurids, i  Ildved. Fra 1. april er han ansat som byudviklingschef i Ølgod. PR-foto
Bestyrelsen for Ølgod Handel og Erhverv har fundet den person, der skal være den nye byudviklingschef. Han hedder Jens Wormstrup bor i Ildved ved Jelling og er tiltrådt 1. april.

Ølgod: Der var 13 ansøgere til stillingen som byudviklingschef i Ølgod. Fem blev kaldt til samtale - blandt dem Jens Wormstrup, der endte med at få stillingen. Fremover bliver det ham, der som ønsket lyder, skal få Danmarks mindste storby til at trives og vokse.


Vi har lyttet til ønsker og ideer fra medlemmerne og er i fuld gang med at ændre strategien i ØHE.

Martin O. Fuglsbjerg, formand for Ølgod Handel og Erhverv


- I Jens har vi fundet lige præcis den profil, vi søgte. Ved samtalen fremlagde han en spændende strategi for, hvad, han mener, vil give værdi for vores medlemmer. Og den måde, han vil det på, falder helt i tråd med vores tanker, siger formanden for Ølgod Handel og Erhverv Martin O. Fuglsbjerg.

Fremover vil bestyrelsen i ØHE (Ølgod Handel og Erhverv) have mere fokus på nye og andre områder og arbejdsgange. De har lyttet til ønsker og ideer fra medlemmerne og er i fuld gang med at ændre strategien i ØHE.

Annonce

Rutineret sælger

- Dermed ikke sagt at der skal ændres på de gode tiltag, som Kirstine har sat i gang, og som er yderst gode projekter. Disse vil stadig have høj prioritet i forhold til vedligeholdelse og videreudvikling, tilføjer formanden.

Jens Wormstrup har været i dækbranchen i 15 år. Dels som rejsende sælger og som bestyrer af dækværksteder. De seneste seks år har han arbejdet som selvstændig konsulent og haft opgaver både som sælger og forretningsudvikler for forskellige firmaer.

- Alle vil få besøg af Jens, når han er startet op og lige har fundet sig til rette på kontoret. Vi glæder os til et stærkt samarbejde, siger Martin O. Fuglsbjerg.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce