Annonce
Surdejskokken Jens Møller-Christensen driver Jelling og omegns eneste økologiske mikrobageri fra hjemmet på Mølvangvej. Foto: Mette Mørk
Jelling Ugeavis

Jens' økologiske mikrobageri har været en bragende succes: - Jeg kan ganske enkelt ikke følge med

Jellingenserne elsker at sætte tænderne i surdejsbrød lavet af Jens Høy Møller-Christensen, manden bag Surdejskokken.
Annonce
  • Surdej08
    Surdejskokken Jens Møller-Christensen driver Jelling og omegns eneste økologiske mikrobageri fra hjemmet på Mølvangvej. Foto: Mette Mørk
  • Surdej05
    Surdejskokken Jens Møller-Christensen driver Jelling og omegns eneste økologiske mikrobageri fra hjemmet på Mølvangvej. Foto: Mette Mørk
  • Surdej06
    Surdejskokken Jens Møller-Christensen driver Jelling og omegns eneste økologiske mikrobageri fra hjemmet på Mølvangvej. Foto: Mette Mørk

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce