Annonce
Jelling Ugeavis

Kollega i mindeord: Fritses glade smil og hjælpsomhed møder vi ikke mere, men minderne lever videre

"Hun var i også menighedsrådet ad flere omgange, hvor jeg havde et godt samarbejde med hende i de 14 år, jeg sad som formand. Jeg gik aldrig forgæves efter hjælp", skriver Eigil Kristensen om Fritse Brogaard Madsen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Underviser på Thommysminde Eigil Kristensen, Hvejsel, Jelling, har skrevet mindeord om Fritse Brogaard Madsen, Fousing, Tørring, der døde fredag 28. januar på Sct. Maria Hospice i Vejle som 76-årig.

Det var en trist besked, vi fik i fredags. At Fritse ikke er mere blandt os.

I 22 år har Fritse og jeg siddet side om side på kontoret på Thommysminde. Igennem de mange år har jeg oplevet Fritse som den ansvarsfulde person, hun var, ikke bare over for mig og min familie, men også overfor det arbejde, hun udførte, og over for de mennesker, hun mødte på arbejdspladsen og den øvrige personalegruppe.

Annonce

Var der en dag brug for et par ekstra hænder, gik man ikke forgæves ved at spørge Fritse om lidt ekstra hjælp. Sådan var hun, uanset om det var privat eller i centeret.

I 12 år arrangerede Fritse og jeg en københavnertur sammen. Jeg arrangerede turen, og Fritse tog sig af det praktiske og kulinariske. Det var nogle gode ture, vi havde sammen.

Vi havde 50 gæster med i bussen hver gang, og med lidt oplæsning og sang i bussen følte vi næsten, det blev en højskoledag.

Turen gik først ind til København, derpå kørte vi videre til Klampenborg for at se Cirkusrevyen, inden turen gik hjemad igen.

Fritse var et meget kulturelt menneske. Det var vigtigt for hende at holde gang i det kulturelle i den nordlige del af den gamle Jelling Kommune.

Hun var i også menighedsrådet ad flere omgange, hvor jeg havde et godt samarbejde med hende i de 14 år, jeg sad som formand. Jeg gik aldrig forgæves efter hjælp.

En positiv og hjælpsom person er gået bort. Der bliver mange tomme pladser rundt i vores gamle sogn.

Tomheden og stilheden bliver størst i hjemmet på Fousingvej 12 hos Henning, Mads, Mogens og Martin. Fritses glade smil og hjælpsomhed møder vi ikke mere, men minderne lever videre; dem er der ingen, der kan tage fra os.

Æret være Fritses minde.

Annonce
Jelling Ugeavis

Så røg spaden i jorden: 20 nye boliger er på vej ved Herningvej

Annonce
Jelling Ugeavis

Startskuddet har lydt: Her kommer mange boliger de næste et-to år - men det populære rækkehus er forbudt

Annonce
Jelling Ugeavis

Bodils klumme: Vi har jo allesammen vore særheder

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Folkekær musiker tvunget til afbud: Her er hans afløsere på festivalen i Jelling

Jelling Ugeavis

Skævt kunstværk på vej til rundkørsel: Tour-stjerner bydes velkommen af fire gakkede cykelryttere

Jelling Ugeavis

Historielærere smed Jellingstenen i skraldespanden

Jelling Ugeavis

Gule cykler vender tilbage i Jelling

Jelling Ugeavis

2,08 meter fra tour-stjernerne blander Blåtand sig med Sagan og Cipollini

Jelling Ugeavis

Mindeord: Vi vil savne Eigils solstråler ramme os i lokalsamfundet

Annonce