Annonce
Jelling Ugeavis

Krimikomedie i bedste Agatha Christie-stil

"Knives Out - Var det mord?" er en film fra 2019 instrueret af Rian Johnson.
Den nye film "Knives Out - Var det mord" er et moderne mordmysterium.
Annonce

Jelling: "Knives Out – Var det mord?" er en vaskeægte krimikomedie der på humoristisk og underholdende vis opdaterer Agatha Christies mordhistorier med en veloplagt Daniel Craig som den Hercule Poirot-inspirerede detektiv.

Morgenen efter sin 85-års fødselsdag bliver den kendte krimiforfatter Harlan Thrombey (spillet af Christopher Plummer) fundet død under mystiske omstændigheder – og hele familien er mistænkt!

Den excentriske og selvsikre privatdetektiv Benoit Blanc bliver hyret til at undersøge sagen. Blancs opklaring bringer ham i nærkontakt med både Harlans dysfunktionelle familie og hans hengivne stab, og Blanc må arbejde sig gennem et spind af falske spor og løgne for at finde frem til sandheden om Harlans død. Undervejs bringer hans opklaringsarbejde alle familiens skeletter ud af skabet.

Den prisvindende instruktør Rian Johnson (’Brick’, ’Looper’, ’Star Wars: The Last Jedi’) præsenterer ud over Plummer og Craig et stjernespækkede cast bestående af Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette og Katherine Langford.

Filmen er en del af Biografklub Danmarks program.

Annonce

Charmerende hund i hovedrollen

Eftermiddagsforestillingen i weekenden er stadig animationsfilmen "Dronningens Corgi".

En corgi er vist nok en meget charmerende hund, kortbenet, nuttet, klog og loyal. Det er nok derfor den blev den engelske dronning Elisabeths yndlingsrace, og nok også derfor den nu har fået hovedrollen i en film.

Det er der kommet en dramatisk, men også morsom historie ud af, hvor vi kan følge den lille hunds vej fra hoffet og de bonede gulve til et usselt hundeinternat hvor alskens farer lurer. Men hvor der heldigvis også er venlige og kloge hunde der kan hjælpe den forkælede Corgi med at begå sig i verden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling Ugeavis

Tysktime i biografen

Jelling Ugeavis

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Annonce