Annonce
Jelling Ugeavis

Surdejs-ekspert åbner nyt bageri på centralt hjørne: 'Det her bliver mit livsværk'

For år tilbage lavede Jelling Lokalråd en undersøgelse, der viste, at en bagerbutik er et af de mest savnede tilbud i den lokale palet af butikker. Nu reagerer Jens Høy Møller-Christensen på efterspørgslen og åbner det økologiske mikrobageri Surdejskokken. Arkivfotos: Mette Mørk
Lejekontrakten er skrevet under, og om få måneder kan du smage et stykke surdejsbrød fra Surdejskokken. Det er nemlig lykkes for indehaver Jens Høy Møller-Christensen at skaffe en investor, der gør det muligt for ham at åbne et nyt bageri i Jelling.
Annonce
Give Avis

Stort anderæs slog danmarksrekord under Touren i Vejle: Det er overskuddet gået til

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce