Annoncørbetalt indhold

Den oplagte ide til din næste fest!

PR-Foto credit

Denne artikel er sponsoreret af nuento.dk

Snart kommer foråret til Danmark, og det bliver tid til hyggelige fester i haven, forsamlingshuset eller garagen. Hvis du skal samle venner og familie til en festlig stund, så er du sikkert allerede i gang med at overveje, hvad I skal have at spise. Det kan blive lidt den samme trummerum, hvis du igen inviterer til boller og kagemand, eller en steg stegt i ovnen med kartofler til. Så hvad med at overveje noget helt anderledes og spændende? Måske har du gættet det, men en pølsevogn er altså en helt oplagt og genial ide, hvis du skal holde en stor fest eller et arrangement for mange mennesker.

Fordelene ved at bestille en pølsevogn

Hvis du lige skal overbevises til ikke at bestille kagemand hos bageren eller købe de kedelige kartofler i supermarkedet, så læs med her.

  1. Afveksling. Det første argument er, at det helt sikkert ville være nyskabende i din omgangskreds, hvis du bestiller en pølsevogn. Det er både sjovt, spændende og lidt utraditionelt, og det kan give en rigtig god stemning til dit arrangement. Så har alle noget at snakke om, og I får skabt sjove minder fra festen.
  2. Spar besværet. Endnu en fordel ved at bestille en pølsevogn er, at du ikke skal til at tænke over en hel masse selv. For det første slipper du selv for at skulle stå i køkkenet flere dage i forvejen, når du bare skal vente på at pølsevognen ankommer til dit arrangement.
  3. Helt simpelt. For det andet er det også helt simpelt, hvad menuen bliver. Du skal ikke tænke på alle mulige og umulige sammensætninger af forskellige retter, nej, dine gæster kan blot gå hen til pølsevognen og bestille præcis den specialitet, som de godt kan lide.
  4. Tid til nærvær. Og når du selv slipper for at skulle stå i køkkenet og løbe frem og tilbage med diverse retter og service, så kan du i stedet slappe af i dine gæsters selskab og nyde festen på lige fod med dem. På den måde får du kvalitetstid med dem, som du holder af, og er det ikke netop det, som var meningen med dit arrangement?

Hvis du er overbevist om, at du skal have dig en pølsevogn til dit næste arrangement, så er det næste du skal gøre er at få bestilt selve pølsevognen, så du er sikker på, at den er ledig den dag, hvor du ønsker at holde fest. Desuden er det en god ide at oplyse om, hvor mange gæster I bliver.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-Foto credit