Annoncørbetalt indhold

Her kan du købe de bedste træpiller med den bedste service

Pr-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af nordiskhandel.dk

Når det kommer til at sikre effektiv og pålidelig opvarmning i dit hjem, er valget af træpiller afgørende, hvis du har et pillefyr. Og inde hos nordiskhandel.dk finder du ikke blot de bedste træpiller, men bliver også mødt af en uovertruffen service, der sætter kundetilfredshed i højsædet. Skulle du derimod have en brændeovn eller en pejs, som ikke kan bruge træpiller til afbrænding, kan du også finde briketter og pejsebrænde inde hos nordiskhandel.dk. Så står du og mangler træpiller til dit pillefyr, så har du her et oplagt sted at købe det!

Få de bedste træpiller og få det leveret til din adresse!

Inde hos nordiskhandel.dk tilbyder de et bredt udvalg af træpiller. De har de bedste træpiller, som du kan bruge til at fylde dit pillefyr eller din pejs op med. Så står du og mangler noget til at bevare varmen eller blot til skabe en hyggelig stemning, så kan det være oplagt at købe træpiller!

Derudover er det en service, de tilbyder, at aflevere dine træpiller med mobiltruck eller kran, så du ikke selv skal bøvle med det - og så du får det endda leveret lige til din adresse. Hvis du derimod heller selv vil hente dine træpiller med egen trailer, så hjælper de også gerne med at læsse træpillerne på din trailer, så du ikke selv skal stå med det hele.

Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at nordiskhandel.dk har det bedste udvalg af træpiller til den bedste pris, og at de hjælper dig på bedst mulig vis.

Køb også pejsebrænde, briketter og strøelse det samme sted 

Hos nordiskhandel.dk kan du også købe alt det brænde, du skal bruge til din pejs eller brændeovn. De har et stort udvalg af forskellige typer af brænde, såsom pejsebrænde, briketter og strøelse:

  • Pejsebrænde bruges som afbrænding i pejse og brændeovne til at producere varme og skabe hygge i hjemmet. Brændet består typisk af træstammer, der er blevet skåret og kløvet i mindre stykker, så de passer til størrelsen af pejsen eller brændeovnen.
  • Briketter er komprimerede brændselsblokke, der normalt er lavet af træflis, savsmuld, træpiller eller kulstøv. De bruges primært som afbrænding til opvarmning i ovne, pejse o.l. 
  • Strøelse bruges til forskellige formål både i hestestalde og i pillefyr. I hestestalden bruges det til at absorbere fugt og generelt holde stalden ren, mens det i et pillefyr bruges til afbrænding og dermed opvarmning i hjemmet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.