Annonce

Læs den seneste e-avis her

Mest læste

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordvest

Genbrug i stor skala: Militærbygninger bliver til veje i ny Odense-bydel

Højstrup: Selv om de gamle militære depotbygninger og garageanlæg ved Rismarksvej har måttet lade livet for at give plads til et stort byggeprojekt, er de på ingen måde gået til spilde. For mere end 90 procent af byggematerialerne fra nedrivningen genbruges blandt andet til uderealer i den nye bydel, der har fået navnet Thors Have.

Lokalavisen Nordvest

Liv i butikscenter: Tarup Center har haft en god genåbning

Tarup: Tirsdag 13. april genåbnede detailbutikkerne i Tarup Center. Det var en glædens dag, fortæller centerchef Kim Lynbech.

Lokalavisen Nordvest

Over 500 besvarelser: Næsbyhoved-Broby og Allesø bakker op om velfærdsprojekt

Selvom Covid-19 har spændt ben for fysiske borgermøder, så har borgerne i Næsbyhoved-Broby og Allesø bakket markant op omkring projektet Velfærdens Fundament. Efter et velbesøgt virtuelt borgermøde 9. marts, blev der sendt et digitalt spørgeskema ud til 1741 borgere over 18 år i Næsbyhoved-Broby og Allesø - 512 borgere har besvaret spørgeskemaet, det er altså knap 30 procent af de adspurgte.

Lokalavisen Nordvest

Olav de Linde får nej: S vender på en tallerken og støtter V-rådmands forslag om bevaring i Åløkkeskoven

Odense: Et kæmpe nederlag til Ejendomsselskabet Olav de Linde og en stor sejr for Åløkkekvarterets Grundejerforening, Danmarks Naturfredningsforening og andre, som har kæmpet imod Olav de Linde byggeplaner i udkanten af Åløkkeskoven.

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Klar til passagerer: Charterfly i stor stil fra HCA Airport denne sommer

Beldringe: Når fynboerne igen er klar til at rejse sydpå til sommer, vil der være et velassorteret udvalg af destinationer direkte fra HCA Airport i Beldringe.

Lokalavisen Nordvest

Savnede skiferien: Teenagere har hentet alperne til Lumby

H. C. Lumbyes Vej: ”Når bjerget ikke vil komme til Muhammed, må Muhammed komme til bjerget”.

Lokalavisen Nordvest

TPI Fodbold: Her er klubbens nye ungdomsformand

TPI Fodbold har fået ny ungdomsformand. Det er John Emil Johansen, som kommer fra en lignende funktion i Sanderum Boldklub, hvor han gennem de seneste ni år har været med til at udvikle børne- og ungdomsfodbolden som DBU Fodboldskoleleder og børne- og ungdomskonsulent i boldklubben.

Ugeavisen Odense

Store visioner: GASA – Petanque & Shuffe Bar bliver et gastronomisk multihus

Per Hallundbæk er uddannet kok med mere end 30 års erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen. Han er måske mest kendt fra sin tid på Falsled Kro, men han har mange års erfaring indenfor branchen, hvor han har arbejdet som blandt andet kok, souschef, køkkenchef og direktør i ind- og udland.