Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordvest

Borgere forundres over fortsat smat på cykelstierne: Forvaltning lover, at fejemaskinerne kommer

Odense: Et tykt lag smattede og derfor særdeles glatte blade har været kendetegnende for cykelstiernes tilstand i en stor del af efteråret og borgere fra alle dele af Odense har derfor efterspurgt aktion fra politikerne.

Lokalavisen Nordvest

16-årige Emil fra Elmelund elsker julelys: - Du kan selv bestemme, hvilket show du vil se

Elmelund: Det ville være uheldigt for Emil Johansen, hvis han brændende ønskede at hemmeligholde sin passion for omverdenen, for i det umiddelbare nabolag i Elmelund, hvor han bor med sine forældre, hersker der i hvert fald ingen tvivl om, hvor en stor del af hans kærlighed er placeret.

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Total Bodyzone: Susanne vil hjælpe kvinder i overgangsalderen

Susanne Jensen har 20 års erfaring som kropsterapeut og 30 år som personlig træner. Hun havde gennem 15 år drevet selvstændig virksomhed, men for syv år siden gik det galt for Susanne i hendes liv. Hun var ved at gå konkurs på grund af stress.

Lokalavisen Nordvest

- Interessen er kæmpestor: Endelig grønt lys for seniorbofællesskab i Bolbro

Bolbro: Efter det, direktør i ejendomsselskabet Miljø-Bo Niels Pedersen kalder en "lang og krævende" proces, er lokalplanen for det gamle seminarium på Middelfartvej endeligt vedtaget af byrådet.

Lokalavisen Nordvest

Brians bog advarer mod narko i ungdomsmiljøet

Søhus: Brian Jørgensens har for nyligt udgivet sin egen erindringsbog ”For enden af stregen”, som er en beretning om et liv på den forkerte side af loven, og om hvordan forkerte valg kan have enorme konsekvenser for resten af livet.

Lokalavisen Nordvest

Officielt åben fra i dag: Ny tunnel leder motorvej for cyklister sikkert under tæt trafikeret vej

Odense: Cyklisternes hovedvej ind og ud af Odense fra vest - Langesøstien, der er en af byens mest benyttede supercykelstirer - har fået lidt af en opgradering.