Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordvest

- Interessen er kæmpestor: Endelig grønt lys for seniorbofællesskab i Bolbro

Bolbro: Efter det, direktør i ejendomsselskabet Miljø-Bo Niels Pedersen kalder en "lang og krævende" proces, er lokalplanen for det gamle seminarium på Middelfartvej endeligt vedtaget af byrådet.

Lokalavisen Nordvest

Brians bog advarer mod narko i ungdomsmiljøet

Søhus: Brian Jørgensens har for nyligt udgivet sin egen erindringsbog ”For enden af stregen”, som er en beretning om et liv på den forkerte side af loven, og om hvordan forkerte valg kan have enorme konsekvenser for resten af livet.

Lokalavisen Nordvest

Officielt åben fra i dag: Ny tunnel leder motorvej for cyklister sikkert under tæt trafikeret vej

Odense: Cyklisternes hovedvej ind og ud af Odense fra vest - Langesøstien, der er en af byens mest benyttede supercykelstirer - har fået lidt af en opgradering.

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Centerchefen beroliger børnefamilierne: - Jeg er sikker på, julebageriet bliver til noget

Tarup: Kim Lynbech, centerchef i Tarup Center, kan se tilbage på et år, der indtil nu og fortsat er præget af corona og en masse aflyste arrangementer. Men han konstaterer også med stor glæde, at lokalbefolkningen viser, at de bakker op om deres lokale center.

Lokalavisen Nordvest

Bazaren i Bolbro er startet op med en frisørsalon

Middelfartvej: Samme dag som Mango Bazar Fyn kunne slå dørene op for deres multikulturelle forretning, åbnede Ali Ouso sin egen frisørsalon, Man Hair, under samme tag. Og det skete med en varm fornemmelse.