Annoncørbetalt indhold

Oplev Sjællands hyggeligste julemarked på Kragerup Gods

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af Kragerup Gods

For 27. år i træk åbner Kragerup Gods dørene til et fortryllende julemarked den 11. & 12. november 2023. Vi inviterer dig til at opleve Sjællands hyggeligste julemarked og komme i den helt rette julestemning på Vestsjælland.

Over 100 Boder med Julemagi

Kragerup Gods er fyldt med julepynt og julestemning, og vores julemarked er ingen undtagelse. Vi har inviteret over 100 forskellige boder til at sprede julemagi med lækkerier, specialiteter, brugskunst, håndværk, tøj, smykker, julegodter og meget mere. Derudover finder du boder og stande med friske lokale råvarer, herunder grøntsager fra sæsonen og vildt fra det omkringliggende område omkring Kragerup, i samarbejde med lokale samarbejdspartnere.

En Juleoplevelse for Hele Familien

Kragerup Gods' julemarked er den perfekte udflugt for både familier og venner. Vi sørger for underholdning og den helt rette julestemning, så I kan tyvstarte på højtiden med lækre julesnacks og varme drikke i den skønne efterårskulde. Hvert år byder vi også en helt særlig gæst velkommen, og måske vil han igen i år vise sig på vores julemarked.

Julemarkedets Kulinariske Højdepunkter

Når sulten melder sig under julemarkedets magi, vil du finde en bred vifte af lækre madoplevelser for både store og små. Vælg mellem alt fra fish & chips og saftige burgere til libanesiske vegetarretter og meget mere. Hvis du har lyst til noget sødt, kan du forkæle dig selv med pandekager, gløgg og æbleskiver fra pandekageteltet. Du kan også besøge godsets stuer og smage på en kringle lavet efter en gammel familieopskrift fra 1829.

Hvis du ønsker at nyde en velsmagende frokostanretning, kan du bestille bord på Restaurant Blixen, som har forberedt smagfulde juleretter til lejligheden. Bordreservation kan foretages, når du køber din billet til julemarkedet online.

Musik og Underholdning

I år vil julemarkedets musikalske indslag være leveret af det amerikansk-inspirerede trommeband Nuclear Devils, som vil give en imponerende opvisning i præcision og lyd. Derudover vil de lokale julenisser fra Slagelse Nissegarden igen i år underholde os med deres musik.

Aktiviteter for Alle

Hvis du leder efter mere underholdning, kan du bage pandekager over bål eller hoppe på vores Go Bounce trampolinpark sammen med julemanden. Der er rig mulighed for at stimulere alle sanser med dufte, smage og musik samt prøve kræfter med forskellige aktiviteter, så du kan få en sjov og spændende dag i julens ånd på Kragerup Gods.

Sjællands Bedste Julemarked

Tag din familie eller venner med og besøg Sjællands bedste og mest hyggelige julemarked i 2023 på Kragerup Gods. Vores glade julenisser ser frem til dit besøg på godset, hvor vi sammen kan sprede juleglæde og skabe uforglemmelige minder. Vi stræber hvert år efter at afholde et af Danmarks bedste julemarkeder, så du kan få en sjov og dejlig dag med dine nærmeste og måske dele dit juleønske med selveste julemanden, når han kigger forbi.


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.