Annoncørbetalt indhold

Alger og mos på tag og fliser kan give dig fugtskader

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af ellingtagmaling.dk

Små, mørke plamager, grønne mospuder og et beskidt udtryk er ofte tegn på, at alger har sat sig fast på dit tag, på fliserne i indkørslen eller på facaden af dit hus. Ved første øjekast, er det helt naturligt og uskadeligt. Men venter du længe nok med at gøre noget ved det, kan det koste dig dyrt på i form af fugtskader. 

Alger og mos slår rødder i dit tag og på dine fliser. Når først de har slået rødder holder de på vand og fugt, som om vinteren kan give frostsprængninger og i sidste ende et utæt tag. Ved at foretage en algebehandling af dit tag og dine fliser før det er for sent, kan du forlænge levetiden af dit hus.


Professionel hjælp fremtidssikrer dit hus

En højtryksspuler og algerens fra din lokale havebutik er ofte ikke effektivt nok til at få bugt med algerne. Det kræver professionel hjælp at fremtidssikre dit hus og foretage en algebehandling af dit tag.

Indehaver af Elling Tagmaling i Frederikshavn, Ib Bollerup, som kører rundt i hele Nordjylland og fjerner alger, fortæller: ”De midler, du kan benytte som privatperson, er ikke effektive og grundige nok. Ved at benytte fagfolk sikrer du, at algerne bliver tilstrækkeligt fjernet og ikke kommer igen lige med det samme.”

En algebehandling er nemlig ikke bare en algebehandling.

Ib Bollerup forklarer videre: ”Både på tag og fliser er det en god idé at efterbehandle materialet efter en algebehandling, så behandlingen holder længst muligt. Derfor imprægnerer vi altid de fliser, vi renser, og vi anbefaler, at du får malet dit tag efter en algebehandling.”

Alger og mos er ikke noget, der kan holdes væk for evigt og med en enkelt algebehandling. Men ved at hyre professionelle til jobbet fremtidssikrer du i høj grad dit hus.


Genopliv dit gamle tag

En tagrens for alger og mos kan mere end at spare dig for frostskader og et grimt tag. Det kan spare dig for den økonomiske omkostning, det er at få lagt et helt nyt tag.

Ib Bollerup forklarer: ”Det er dumt at smide noget ud, som egentlig ikke fejler noget, men bare trænger til en overhaling. Med en professionel rens og maling er det ofte ikke nødvendigt at skifte taget, selvom det ser slidt ud.”

Når vejret bliver mildt, og du har overskud til at kigge på dit tag, så overvej, om en tagrens og -maling er det rigtige for dig, dit hus og din pengepung.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit