Annoncørbetalt indhold

Isoler loftet og spar på energien

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af dn-isolering.dk

Al varme stiger til vejrs. Det gør den også i et hus. Hvis dit hus ikke er isoleret på toppen, så vil der ske det, at en del af varmen siver ud af huset via loftet og taget. Det er jo en skam. Dels er energi dyrt, og dels er det en unødig belastning af miljøet. Derfor giver det rigtig god mening at forhindre varmen i at forsvinde ud af huset. Det kan gøres ret effektivt ved hjælp af isolering.

Taget og loftet kan isoleres på flere måder. Dels afhænger metoden af husets konstruktion, og dels kan der anvendes forskellige materialer til at isolere med. Uanset hvordan det gøres, så giver det rigtig god mening at få isoleret loftet eller taget.

Når taget eller loftet er isoleret korrekt, så vil du kunne spare meget på energien og dermed skåne miljøet for at producere mere energi end nødvendigt. Det er bare om at få sat processen i gang. Indhent tilbud på loftisolering på DN-isolering.dk – det er gratis og uforpligtende.

Hvordan kan loftet blive isoleret?

Det er klart nemmere at isolere et loft end et tag. Det gøres typisk sådan, at der lægges et lag isolerende materiale oven på loftet. ”Der lægges så at sige en god dyne oven på loftets gulv,” forklarer Dennis Nielsen, som er ejer af firmaet DN-Isolering i Nordjylland. ”Isoleringen vil så holde på den varme, der befinder sig nede i huset,” fortsætter han. ”Det er en enkel, men effektiv måde at isolere et hus på,” fortsætter han.

Det er vigtigt, at isoleringslaget bliver lagt på den rigtige måde, og at laget er tykt nok,” forklarer han videre og viser med hænderne, hvor tykt laget cirka skal være. ”Gerne 200 mm. Det er det bedste – i hvert fald hvis vi taler om papirisolering,” tilføjer han.

Papirisoleringens fordele

Papirisolering er blevet meget populært. Det er en måde at isolere på, som er meget skånsomt for miljøet. Dels er der tale om et genbrugsprodukt, og dels er materialet produceret helt uden brug af skadelige kemikalier. Det betyder, at du trygt kan have det liggende frit på loftet eller i hulmursisoleringen, uden at det afgiver skadelige stoffer.

Det gavner både det enkelte hus og dets beboere og miljøet. Derved bliver det til et meget skånsomt, men samtidig effektivt materiale, som egner sig perfekt til isolering.

Når du får isoleret dit hus efter alle forskrifter, så er det på flere måder til gavn – både for din økonomi, for husets indeklima og for miljøet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit