Annoncørbetalt indhold

Bedemand i Randers: Vi gør en svær tid mere overskuelig

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af begravelsetilfastpris.dk

Bedemændene hos Begravelse Til Fast Pris i Randers og det øvrige Nordjylland gør en svær tid mere overskuelig. Når du mister én, du har haft kær, er tiden efter fyldt med sorg, spørgsmål og uvished. Og det sidste du har lyst til, er at planlægge og tage stilling til en begravelse, blomsterbinding og bisættelse. For ikke at snakke om, hvad det koster. Men det er alt sammen noget, du ikke kan undgå. Men du kan få hjælp.

Det er en kæmpe hjælp i sorgen, hvis nogen tager over – og denne hjælp kan du faktisk få af de lokale bedemænd i Randers hos Begravelse til Fast Pris, der altid står klar til at svare på spørgsmål og ordne praktikaliteter.

En bedemandsforretning er løsningen

Sorg er ofte den følelse, der rammer dig først, når en du har elsket, er død. Fortvivlelse og uvished er de to næste følelser, der rammer, når du skal planlægge den perfekte begravelse. For du har kun et skud i bøssen til at planlægge, hvad din afdøde ville have ønsket.

Og det er her bedemanden kommer ind, sådan forklarer Jan Hansen, bedemand i Randers: ”Vores fornemste opgave er at assistere og rådgive i en svær situation. Derfor har vi gjort det så nemt som muligt at træffe en beslutning om kiste, urne og rustvogn. Udover Randers har Begravelse Til Fast Pris også begravelsesforretning i Viborg, Hadsund, Aalborg, Hobro, Løgstør og Arden.

Jan og din lokale begravelsesforretning i Randers og resten af Midt- og Nordjylland har gjort det nemt og ligetil at planlægge en begravelse. Med tre skræddersyede løsninger i hver sin prisklasse bliver der sørget for, at du hurtigt kan tage de sværeste beslutninger.

Og det bedste af det hele? Prisen er altid den samme. Ligegyldigt hvornår du kommer, og hvem du er. Jan Hansen forklarer videre: ”Vi har udviklet tre koncepter i tre forskellige prisklasser. Alle inkluderer de basale ting som en kiste, urne og rustvogn. Samtidig har du også mulighed for at få blomster, udsang og gravsten med, hvis du vælger én af de andre løsninger.”

For det som det, det gælder om, ifølge Jan Hansen er at være behjælpelig i en svær tid. Derfor vil du aldrig opleve, at han siger nej til en personlig og fortrolig samtale – tværtimod: ”Jeg vil gøre alt for at hjælpe dig og dine i den svære tid, som hverdagen efter et dødsfald er.” 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit