Annoncørbetalt indhold

Er du en del af Aalborgs pulserende kulturliv?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af teaternordkraft.dk

Forventning. Klokken ringer, lyset slukker og den stille mumlen fra rækkerne foran og bagved stopper. Kun scenen er lyst op af spotlight. Stille musik. Det eneste du skal de næste to timer er at forsvinde ind i en virkelighed, der ikke er din egen. Det et Teater Nordkrafts virkelighed. Aalborgs lille storbyteater, der skaber sit helt eget univers. Et univers, som du kan blive en del af med et årskort.


Hverdagen. Den kører afsted med hundrede kilometer i timen. Madpakker, der skal smøres, arbejde, der skal passes, og børn, der skal hentes og bringes. Kaffeaftaler, der skal nås, og løbesko, der skal luftes. Og så er der alt det andet, du gerne vil nå, men som du glemmer midt i al leverpostejen.

Kulturlivet. De oplevelser, der efter weekenden er overstået, kan få dig til at flyve gennem mandag og tirsdag. Men også de oplevelser, du glemmer at bestille, når hverdagen buldrer derudad. Husk at sikre dig de uforglemmelige, spøjse og hårrejsende oplevelser med et årskort til Teater Nordkraft i Aalborg.


Teater ad libitum

Med et årskort til Teater Nordkraft bliver du en del af teatrets univers: ”Du bliver en del af et teater, der vil flytte grænser hos både børn, unge og voksne. Og som vil gøre sit ypperste for at åbne dit hjerte og skabe en fest. Vi vil skabe og fortælle historier sammen med jer, der sidder nede i salen.” Sådan fortæller Minna Johannesson, Teaterchef på Teater Norkraft.

Og du får det hele ad libitum. Fra den dag, du køber dit årskort, kan du komme gratis ind til alle Teater Nordkrafts forestillinger i et helt år. Derudover får du:

·        Halv pris på løssalgsprisen til dine gæster.

·        Rabatter på andre teatres forestillinger.

·        Adgang til forskellige særarrangementer.

·        Helt automatisk fornyelse af dit årskort.


Du skal bare bestille billetten

Med et årskort gør du det nemmere for dig selv at huske de ekstraordinære oplevelser i Aalborg. Du gør det nemmere at komme afsted. Det eneste du skal gøre, inden du kan forsvinde helt ned i sædet, er at bestille en billet. Indtaste nummeret på dit årskort, så du får billetten gratis, og så er det ellers bare om at komme afsted. Til Teatret Nordkraft, dets magiske univers og oplevelser, du aldrig vil glemme.

Så skynd dig væk fra leverpostejmadderne. Opsøg dit livs oplevelser – køb et årskort til Teater Nordkraft og bliv en af Aalborgs drivkraft og pulserende kulturliv.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit