Annoncørbetalt indhold

Hvem ringer på? Køb et samtaleanlæg til virksomhedens indgange & interne kommunikation

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af kajlarsen.dk

I en travl hverdag i din virksomhed er der garanteret mange forstyrrelser, som tager tid fra dine og dine kollegaers egentlige arbejdsopgaver. Hvis din virksomhed endnu ikke har et samtaleanlæg installeret for den interne kommunikation, så er det på høje tid, for det er i den grad én af de ting, som vil gøre din hverdag meget nemmere! Læs med her og bliv klogere på, hvordan et samtaleanlæg kan højne både effektiviteten og sikkerheden i din virksomhed med aflåste indgange.

Mere sikkerhed i virksomheden eller institutionen

Med et samtaleanlæg kan du altid tjekke, hvem der står ude foran din dør. De fleste samtaleanlæg kommer endda også med en skærm, så du ikke behøver tale med personen, for at finde ud af, hvem der ringer på.

Med et enkelt tryk kan du kommunikere og se personen, som står og ringer på, så du er sikker på, at du kun lukker de rigtige gæster, fragtmænd eller kunder ind. Samtidig kan den interne kommunikation samles i en sikret og stand alone installation hvor den eksterne kommunikation virker uafhængigt

En bekvemmelig løsning

Med et samtaleanlæg bliver det lettere for dig at lukke folk ind. Det er for eksempel belejligt, hvis dine virksomhedslokaler ligger på 5. sal i et kompleks, hvor du ikke har lyst til at løbe ned af samtlige trapper eller fra den modsatte ende af bygningen for at åbne hoveddøren.

Invester i et samtaleanlæg fra Kaj Larsen Communication A/S, så du kan gøre livet lettere for dig selv og dine kollegaer. Kaj Larsen Communication A/S har et bredt sortiment af mere eller mindre avancerede samtaleanlæg, som kan lidt af hvert. Du kan for eksempel købe samtaleanlæg med video integration, gruppekald funktioner, bevægelsessensorer og meget mere. Deres samtaleanlæg er perfekte til boligen, institutioner og virksomheder hvor IX løsningen også kan supportere intern video kommunikation mellem medarbejdere.

Nem installation

Samtaleanlæg fra Kaj Larsen Communication A/S er nemme at installere på muren eller i en stander ude foran din ejendom. Samtaleanlæggene købes med masser af tilvalgsmuligheder og vejledninger, som gør dem nemme at bruge. Du skal blot tilslutte enheden med et netværkskabel, sørge for, at den er tilsluttet en strømforsyning direkte eller gennem netværket og så er anlægget klar til brug med få indstillinger.

Samtaleanlæg med IX

Hvis du gerne vil have den nyeste state of the art kommunikationsløsning, så skal du vælge model IX fra Kaj Larsen Communication A/S. IX modellen er et multifunktionelt samtaleanlæg, som tillader intern video kommunikation, telefonsystem, adgangskontrol og videoovervågning. Samtidig har IX modellen varslings-funktioner, som kan giver dig besked, hvis nogen bevæger sig ude foran hoveddøren.

IX modellen benyttes oftest på skoler, institutioner eller virksomheder, hvor sikkerheden og intern kommunikation skal være i orden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit