Annoncørbetalt indhold

Opnå drømmehjemmet med indretningsbesøg

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af din-mobelpolstrer.dk

Det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige måder man kan indrette sit hjem på. Mens nogle har klare ideer og holdninger til sin boligindretning, er spørgsmålet sværere for andre. Læs med i denne artikel hvis du har svært ved at knække koden til den perfekte indretning i hjemmet. 

Industrielt design, skandinavisk design, fransk landstil eller boheme? Det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige stilarter, der findes. Det er selvfølgelig op til dig at afgøre, hvordan du skal indrette dit hjem, og du behøver ikke følge en bestemt stil.

Find din personlige stil

At indrette sit hjem er ikke ensbetydende med, at du skal finde en bestemt stilart, du synes om og fuldføre den 100% i din indretning af dit hjem. Men et blik på forskellige stilarter kan give inspiration til, hvordan du ønsker at indrette dit hjem.

For at kunne indrette dit hjem bedst muligt, kan du begynde at overveje hvilke elementer du synes om, for at skabe din egen personlige stil. Har du gamle arvestykker fra din bedstemors hjem, elsker du brugskunst og moderne interiør, så kan du med fordel blande alle disse elementer for at skabe din helt egen unikke stil.

Udskift enkelte møbler 

Når du skal lave om i dit hjem og gøre det mere personligt, er den enorme renovering, som måske ved første øjekast synes nødvendig ikke altid løsningen. Det er altså ikke nødvendigt at tømme hele hjemmet, og erstatte alle møbler og interiør med nyt indenfor en bestemt stil.

Hvis du blot synes at hjemmet trænger til noget nyt, kan små forandringer gøre en kæmpe forskel. Derfor kan du overveje, om det er det værd, at rydde hele hjemmet, og starte forfra med indretningen, eller om det blot er nok at udskifte enkelte elementer i hjemmet. Det kan være større ting som en ny lækker, blød sofa eller blot nye puder til din nuværende sofa, eller måske et nyt gulvtæppe under spisebordet eller sofabordet.

Få professionel hjælp og opnå din drømmebolig

Er en interiørbutik et sandt mareridt at træde ind i, for hvilke elementer skal du gå efter? og får du hovedpine ved tanken om listen med ting du skal ordne i hjemmet? Så kan du med fordel søge nye veje, og få hjælp af en boligstylist til indretningshjælp. Din Møbelpolstrer i Nordjylland tilbyder indretningsbesøg, hvor hun fylder bilen med en masse lækre materialer sammensat ud fra en forudgående samtale med dig. Besøget vil tage udgangspunkt i, hvordan du bedre kan udnytte rummene i dit hjem samt give god inspiration til din indretning.

Som en del af indretningen kan du med fordel vælge produkter fra No3 design, som er et bæredygtigt brand af Tina Hougaard fra Din Møbelpolstrer. Gennem sit arbejde med møbelpolstring opstår der en masse restmaterialer, som normalt ender i skraldespanden. Men med No 3 design får disse restmaterialer nyt liv gennem fremstillingen af nye tasker, puder, grydelapper, som med fordel kan anvendes i din nye boligindretning.

Besøg eller kontakt Din Møbelpolstrer i dag, og hør mere om dine muligheder for at få hjælp til at skabe dit drømmehjem

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit