Annoncørbetalt indhold

Smart regnvandsbeholder af stor palletank

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af megapak.dk

Smart regnvandsbeholder - Det skal du huske

I Danmark er vi heldige - eller uheldige - med at få en masse regn, alt efter, hvordan man ser på det. Det er der også mange, der drager nytte af. For det er nemt, at opsamle vores regnvand og genbruge det til alle typer formål - hvad end det er til at vande i haven med, vaske bilen eller boligens vinduer. Der fås ikke bedre vand, end regnvand, til disse formål.


En regnvandsbeholder kan have mange former, alt efter det behov man har. Det kan være alt fra en palletank til en lille regnvandstønde. De forskellige tanke eller beholdere kan være lukkede eller åbne systemer. De kan endda graves ned eller stilles diskrete steder, hvis man ikke synes, de passer ind med have og bolig. Har du lyst til at få gratis, rent vand, så kommer der nogle tips her:


Skal din regnvandsbeholder se smuk ud i haven?

Der er et stort udvalg af regnvandsbeholdere og de kan fås i mange former og farver. Nogle er bygget om til at fremstå som dekorative elementer, der kan passe ind med indretningen af resten af boligen og haven. Det kan eksempelvis være en tønde forklædt som en vintønde.


Hvis det ikke er vigtigt for dig, hvordan beholderen ser ud, eller hvis du har tænkt dig at sætte den et sted, hvor den ikke ses - eller grave den ned - så er valgmulighederne selvfølgelig meget større. Så allerede her, ved du nogenlunde i hvilken retning du kan gå.


Tænker du lidt på miljøet, kan du endda begrænse udvalget yderligere, ved kun at kigge efter beholdere i genbrugsplast eller anden form for mindre miljøbelastende materialer.


Palletank eller tønde - hvor meget vand vil du gerne opsamle?

De fleste bruger ofte mere regnvand, end de forestiller sig de vil gøre. Når man først er kommet i gang med at anvende det genbrugelige vand, så finder man tit flere formål end først regnet med. Pludselig er det ikke kun nogle få bede i haven, men hele græsplænen, der nyder godt at regnvandet.


Mange begynder også at vaske bilen eller boligens vinduer i regnvandet, da det ikke har den mængde kalk som vores postevand indeholder. Blomsterkrukker inde og udenfor huset kan også ende med at nyde godt af regnvandet, og inden man får set sig om, er der pludselig mange små og store anvendelsesmuligheder.


Derfor er det godt, at tænke på en lidt større størrelse, når du skal vælge regnvandsbeholderen til din have. De fleste beholdere indeholder omkring et til tre hundrede liter. De største palletanke kan opsamle flere hundrede liter vand, eller tusinde liter vand.


Du kan næsten opsamle lige så meget vand, som du har lyst til. Men endnu et godt tip er, at du, før købet, prøver at holde lidt øje med, hvor meget du bruger - og så lægge lidt til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit