Annoncørbetalt indhold

3 gode råd: Find det bedste barskab for dig

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af vidaxl.dk

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Har du flasker med lækkert indhold i form af vin eller spiritus? Med et godt bar- eller spiritusskab kan du kombinere funktionalitet med æstetik. Bliv inspireret til at vælge det bedste barskab for dig, og hvordan du bedst opbevarer dit spiritus.

Et barskab er ikke bare en praktisk løsning til opbevaring af dine dyre flasker. Det er også et stilfuldt og elegant møbel, der kan tilføje et touch af luksus til dit hjem. Hvad enten det er i køkkenet, stuen eller på værelset, kan det rette barskab derfor være den helt rigtige måde at opbevare og præsentere din vin eller spiritus på.

Derudover kan du for eksempel bruge dit bar- eller spiritusskab, næste gang du skal lege vært til cocktailsmagning. Har du en gruppe venner, som også går op i god spiritus, kan barskabet også fungere som et samlingspunkt ved fester og arrangementer.

Kort sagt: et barskab en god investering for dig, der gerne vil passe på din spiritus og tilføje atmosfære til dit hjem.

3 gode råd om køb af et barskab

I dag kan du få et barskab i forskellige størrelser, med smarte funktioner og i mange stilarter. Så hvilket skal du vælge? Vi har samlet nogle gode overvejelser. Med dem kan du komme tættere på drømmen om din helt egen hjemmebar.

1. Hvor mange flasker skal du opbevare?

Det første du skal overveje, inden du køber et barskab, er antallet af flasker, du planlægger at opbevare. Hvis du kun har et begrænset antal flasker, kan et mindre og mere diskret barskab være det bedste valg. Stil for eksempel skabet i spisestuen eller køkkenet.

Hvis du derimod har en stor samling og pladsen til det, vil et større barskab være mere passende. Er du for eksempel så heldig at have et rum eller en kælder som barstue, så kan du med fordel vælge en af de større modeller.

2. Hvilket materiale passer til din stil?

Det næste punkt, du skal overveje, er materiale. Barskabe fås typisk i træ og er et populært valg for dem, der foretrækker en klassisk indretning. Kan du bedre lide en rå og minimalistisk stil? Så er metal ideelt for dig. Du kan også finde barskabe, som kombinerer begge materialer.

3. Skal det være moderne eller traditionelt?

Til sidst skal du overveje, hvilken stil du foretrækker. Vi taler ikke om materialer igen. Derimod skal du beslutte dig for, om du for eksempel foretrækker det rustikke og klassiske i form af en globus. Eller er du mere til en skænk eller reol i et elegant og sofistikeret design?

Stilarten kan i høj grad afhænge af, hvor i hjemmet du vil placere barskabet. Hvis den for eksempel skal stå i stuen, er det en god idé at vælge et barskab, som passer til resten af møblerne i stuen.

Sådan bør du opbevare din spiritus

Uanset hvordan dit bar- eller spiritusskab ser ud, er det vigtigt, at du opbevarer dine flasker korrekt. På grund af den høje alkoholprocent har det meste spiritus en lang holdbarhed, men hvis du opbevarer flaskerne forkert, kan farverne falme, og smagene kan i værste fald ændre sig.

Her er tre gode råd om, hvordan du bedst opbevarer dit spiritus:

1. Mørkt og køligt er nøglen

Spiritus, ligesom vin, har det bedst i mørke, kølige omgivelser. Direkte sollys og varme kan over tid påvirke både smag og farve negativt. Derfor er det en god idé at opbevare din spiritus i et køligt rum eller skab, hvor temperaturen er konstant og ikke udsat for store temperatursvingninger.

2. Opbevaring adskiller sig fra vin

Mens det er bedst at opbevare vin liggende for at holde korkproppen fugtig, bør du altid opbevare dit spiritus stående. Dette skyldes, at den høje alkoholindhold i spiritus fungerer som konserveringsmiddel og beskytter indholdet i flasken mod luftens indflydelse.

3. Vælg den rette flaske

Hvis du foretrækker at hælde din spiritus over i en anden og måske pænere flaske til, er det vigtigt, at den nye flaske er designet til at holde luft og lugt ude. Ellers kan smagen og farven på din spiritus ændre sig. Sørg derfor for at vælge en flaske, der er designet til opbevaring af spiritus.

Et barskab tager opbevaring til nyt niveau

Uanset hvilken type barskab du vælger, kan du være sikker på, at det vil tilføje et touch af klasse og elegance til dit hjem. Samtidig giver skabet en praktisk opbevaringsløsning til dine drikkevarer. Opbevarer du også dit spiritus korrekt, er du altså godt på vej til at sikre, at din spiritus bevarer sin kvalitet og smag.

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit