Annoncørbetalt indhold

Når en dør lukkes, åbnes en ny: Ase viser vejen mod nye karrieredrømme

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af ase.dk

Det kan for mange virke skræmmende eller uoverskueligt, hvis man mister sit arbejde eller bare har et ønske om at sadle helt om i karrieren - for hvordan ser fremtiden ud, og hvor skal man lige starte?


Selvom tankerne er mange, skal man ikke fortvivle for tidligt. Det behøver ikke være en dårlig oplevelse, men man kan derimod se det som en dør, der åbnes til nye drømme og muligheder.


“Jeg blev tvunget til at finde mine kompetencer - og det har jeg gjort. Jeg har fundet mig selv, og jeg ved, hvor jeg er på vej hen nu,” fortæller Christina om det personlige sparrings-forløb hos Ase. Historien for Christina startede, da hun blev fyret fra sit job, som hun egentlig ikke var helt glad for, men alligevel blev det efterfulgt af stor usikkerhed.


“Det gør noget ved dig som menneske at blive fyret. Jeg fik den der følelse af ‘kan jeg bruges til noget’, og det satte virkelig en tvivl i mig selv.”


Fik nyt mod med personlig sparring

Selvom Christina kæmpede med en manglende tro på sig selv, blev det alligevel startskuddet for hendes karrieredrømme, da hun blev kontaktet af Ase med muligheden for et personligt sparrings-forløb. Her blev hun tilknyttet en professionel karrierekonsulent, som sørgede for individuel og målrettet rådgivning hele vejen mod mål.


For Christina betød forløbet, at de negative tanker blev vendt til noget positivt. Hun fik modet til at springe ud i en ny uddannelse og dermed en helt ny karrierevej, “I dag er det lige før, at jeg er taknemmelig for den her fyring. For nu ved jeg faktisk, hvor jeg gerne vil hen.”


Væk med bekymringerne

Den samme succes oplevede Ase-medlemmet Kent, da han mistede sit arbejde: “Hele oplevelsen har bare været en virkelig fed aha-oplevelse. Måden det hele kører på, motiverer mig virkelig.”


“Marianne (Kents job- og karrierekonsulent, red.) er genial! Jeg har aldrig mødt et så behageligt menneske som hende. Hun er så god til at lytte, når man kommer med bekymringer eller frustrationer, og hun kommer med så mange gode råd,” siger Kent om oplevelsen med sin personlige karrierekonsulent.


For Kent gav forløbet motivation til at kigge mod nye veje, når jobopslagene blev gennemgået. Selvom Kent i en periode på tretten år har arbejdet som IT-supporter, har han ligeledes en projektlederuddannelse med i bagagen, som ikke er blevet brugt, “Jeg føler lidt, at jeg nu har udfyldt den rolle, så jeg måske skal videre nu. Og det er der, at Marianne kommer med sindssygt gode råde. Både til, hvilke jobs jeg kan søge, og hvordan jeg mere skal præsentere mig så.”


Opskriften på succes

Med et personligt sparrings-forløb hos Ase, får du hjælp til alt fra at komme i gang med jobsøgningen til jobsamtalen eller fornyelse af kompetencerne - alt skræddersyes til dine behov. Samtidig får du fri adgang til alle Ases online kurser samt digitale platform igennem hele forløbet.


“Jeg har fået både DISC-profil og online kurser, det er simpelthen så genialt, at jeg kan sidde herhjemme og gå ind og lytte igen, når jeg har behov for det. Jeg har fået så mange gode råd og nye vinkler, jeg føler mig så godt klædt på,” fortæller Kent om sine oplevelser med personlig sparring hos Ase.


Det personlige sparrings-forløb kan bruges af alle, som har tegnet en lønsikring gennem Ase. Med lønsikringen får du en ekstra økonomisk tryghed, hvis du skulle stå i den uheldige situation at blive ufrivilligt ledig - dette gælder både lønmodtagere og selvstændige. Faktisk betyder dette, at du kan toppe dine dagpenge med helt op til 80% af din nuværende indkomst.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit