Annoncørbetalt indhold

Skal du sætte haven i stand?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af davidsenshop.dk

Nu hvor sommeren nærmer sig, skal mange mennesker sikkert ud i haven og sætte den i stand. For ja, der er en masse arbejde forbundet med at eje en have, og det er selvfølgelig ikke altid nemt. Buskene og træerne skal beskæres, græsset skal slås, og ukrudtet skal lues. Men en ting er sikkert; Arbejdet vil helt sikkert være det hele værd. En flot og nydelig have er nemlig noget helt særligt, og på den måde kan man altså nyde haven i fulde drag. Her får du nogle tips til, hvordan du kommer i gang med havearbejdet, og hvad der kan gøre arbejdet en smule lettere.


Den flotteste have

Vi drømmer selvfølgelig alle sammen om at have en dejlig have, som vi får brugt en masse hele året rundt. Vi ønsker os, at haveterrassen bruges til at grille på, og at børnene får spillet fodbold ude på græsplænen, mens solen står højt på himlen, og fuglene kvidrer derudaf. Men den perfekte have er selvfølgelig en illusion, og i sidste ende handler det kun om, at man kan genkende sig selv i sin have, og at man føler sig tilpas i den. På den måde handler det altså om at plante ens yndlingsblomster i bedene, mens man helst skal tilpasse haven til, hvor meget havearbejde man har lyst til at investere i den. Har man meget tid på hænderne, kan man jo sagtens anlægge en lille køkkenhave og en masse fine blomsterbede, men for andre mennesker er det mest oplagt med en græsplæne og et stort æbletræ.


De bedste havemaskiner

Hvis man er et af de mennesker, der ikke er så glad for at lave havearbejde, kan man med fordel investere i forskellige havemaskiner. Maskinerne kan gøre arbejdet i haven en del lettere, og det er helt sikkert penge, der bliver brugt godt. Man kan for eksempel købe en plæneklipper til haven, som kan holde græsset nede. Andre mennesker anskaffer sig en praktisk robotplæneklipper, som kan udføre arbejdet på egen hånd. Det sparer en del tid for de pågældende. Mange mennesker ejer også en fliserenser, som kan rengøre fugerne mellem fliserne på for eksempel haveterrassen eller indkørslen. På den måde undgår man skidt og alger på fliserne. Også en højtryksrenser kan udføre dette arbejde, hvis man foretrækker en sådan maskine. Er man endnu mere vant til at udføre havearbejde, kan det måske også være en god idé at investere i en elektrisk sav.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit