Annonce
Midtfyns Posten

Babyerne kaldes til sang i kirken

Det er sjovt at gå til babysalmesang. PR-foto
Torsdag 22. august begynder et nyt hold babysalmesangere i Nazarethkirken i Ryslinge.
Annonce

Ryslinge: - Til babysalmesang i kirken kan man komme som man er og stadig passe ind. Det er en følelse, der er vigtig at møde, når man skal finde sig selv med det lille nye liv.

Sådan siger Rikke Juulsgaard Henriksen, der er kørt fra Ringe til Ryslinge for at deltage i babysalmesangen i Ryslinge Valgmenighed, i en pressemeddelelse.

Det er nu fire år siden, at valgmenighedspræst Malene Aastrup startede babysalmesang op for både medlemmer, ikke-medlemmer, lokale og udefrakommende mødre. Siden har der hver torsdag været babysalmesang, når undtages jul og sommer, hvor der er to pauser. Næste hold starter op torsdag 22. august kl. 11 i Nazarethkirken i Ryslinge. Alle er velkomne, udtaler Malene Aastrup, der glæder sig til igen ugentligt at mødes med mødre og babyer i alderen 0-1 år. Man kan tilmelde sig på forhånd på valgmenighedens hjemmeside.

Babyerne får en lufttur af mor. PR-foto
Annonce

Nærhed og rummelighed

Efter alle sangene tager præsten et emne op til fælles snak, ofte om livet som mor, og man bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget man vil bidrage til snakken. Det føles på den måde som en ekstra mødregruppe. Det er bare mere uforpligtende. Man kommer de gange, som man har lyst til, så hvis natten eksempelvis har været ekstra hård, så bliver man bare hjemme.

- Vi var glade for at komme i kirke på grund af den nærhed, rummelighed, forståelse og en følelse af at være ligeværdig. Kirkens musik og akustik samt en oplevelse af fællesskab. Og ej at forglemme præsten, der er både hjertevarm og har et kærligt og ærligt væsen, udtaler Camilla Krogh, der som nybagt mor deltog i salmesangen for babyer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce