Annonce
Midtfyns Posten

Biblioteket rykker udenfor i Tarup-Davinde og Faaborg

Gry fandt sidste sommer inspiration i bibliotekets "little library" ved Anes Høj i Tarup-Davinde. Far Steffen fandt også noget, han kunne bruge. Foto: Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne
Annonce

Faaborg-Midtfyn:  To "little libraries" med bl.a. bøger til alle aldre rykker ud i Faaborg-Midtfyn-området denne sommer og kan besøges i perioden den 14. juli-10. august, oplyser Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Hvis du eller dit barn(ebarn) er kommet af sted på tur uden en bog, skal du ikke fortvivle. Frem til den 10. august kan du finde din sommerlæsning i Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes biblioteksskabe - også kaldet "little libraries".

Her er bøger til alle aldre, som kan læses på stedet eller tages med hjem. Hvis du tager bogen med dig, er der måske en nabo, en ven eller et familiemedlem, der vil få glæde af bogen, når du er færdig med den.

Har du lyst, er du velkommen til selv at donere bøger til de to "little libraries", hvis bøger er en blanding af donationer fra litteratursiden.dk og private læseheste. Desuden gemmer sig bag skabets glasdør bl.a. bogmærker med boganbefalinger og udfordringen, som kaldes "Bogåret rundt".

Man kan finde Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes "little libraries" i henholdsvis madpakkehuset ved Anes Høj i Tarup-Davinde og i foyeren i det tidligere frølager på Faaborg Havn - dér hvor Øhavsmuseet snart åbner midlertidigt.

Madpakkehuset (ved nabosøen til den store badesø) står klar hele dagen; foyeren i Faaborg kan besøges alle dage kl. 9-21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Midtfyns Posten

Bliv klogere på FN's verdensmål

Annonce