Annonce
Midtfyns Posten

Corona aflyser generalforsamling i markhuset

Der bliver ingen generalforsamling i markhuset i år. Det skyldes coronasituationen. Arkivfoto
Annonce

Ore: Selv om samfundet lukkes mere op, og flere må samles, har bestyrelsen i Foreningen til markhusets bevarelse valgt at aflyse årets generalforsamling, der skulle være holdt den 21. juni.

Det oplyser formanden i foreningen, Uffe Knudsen, som ellers traditionen tro inviterer til generalforsamling den tredje søndag i juni.

- Da det fortrinsvis er ældre medlemmer, som kommer til generalforsamling, ønsker vi ikke at udsætte nogen for risici - uanset at arrangementet ofte foregår i det fri. Derfor fortsætter bestyrelsen uændret til næste års generalforsamling, skriver Uffe Knudsen i en mail.

Regnskabet for 2019 vil blive fremlagt til endelig godkendelse på næste års generalforsamling. Men ønsker man at se det allerede nu, kan man få det fremsendt ved henvendelse til bestyrelsen.

Man kan læse mere om markhuset i Ore, der ligger mellem Sdr. Nærå og Søllinge, på hjemmesiden markhus.dk. Her kan man blandt andet læse, at markhuset trænger til at få udskiftet sit stråtag.

Det er 10 år siden, at lokale restaurerede det gamle markhus, der stammer tilbage fra midten af 1800-tallet. I gamle dage blev det brugt til opbevaring af redskaber - og til at markfolkene kunne spise deres frokost i ly og læ.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce