Annonce
Midtfyns Posten

Dansk dramapremiere og amerikansk mordmysterium

Bodil Jørgensen er blandt de medvirkende i filmen "De forbandede år", der handler om en velhavende, dansk familie under Anden Verdenskrig. PR-foto
Ringe Bio har danmarkspremiere på den nye danske film "De forbandede år", og biografen viser også et amerikansk mordmysterium.
Annonce

Ringe: Ringe Bio har torsdag danmarkspremiere på det danske drama "De forbandede år", som tager udgangspunkt i en velhavende dansk familie.

Gennem denne families øjne opleves Anden Verdenskrig med de dilemmaer, udfordringer og konflikter, som opstår under krigen.

Karl Skov er en selfmade, succesfuld ejer af en stor elektronikfabrik og har en kone og fem børn. De lever det gode, privilegerede overklasseliv på Strandvejen nord for København, da nazisterne besætter Danmark i april 1940.

Karl kæmper for at videreføre produktionen på fabrikken, men for at beskytte sin familie og ansatte begynder han modstræbende at producere til det tyske marked. Det bringer ham ind i et kontroversielt samarbejde med besættelsesmagten og medfører smertelige brud i familien.

Anders Refn, som både har instrueret og skrevet manuskriptet, har tidligere været med på produktionen af Lars von Trier-filmene Antichrist og Dancer in the Dark.

Filmen er en del af Biografklub Danmark og vises med danske undertekster.

I filmen "Knives Out - Var det mord?" kan man blandt andre opleve Daniel Craig som en Hercule Poirot-inspireret detektiv. PR-foto
Annonce

Mystisk dødsfald

Ringe Bio viser også den amerikanske film "Knives Out - Var det mord?", der beskrives som et moderne mordmysterium.

Morgenen efter sin 85-års fødselsdag bliver den kendte krimiforfatter Harlan Thrombey fundet død. Under mistænkelige omstændigheder bliver den nysgerrige og selvsikre privatdetektiv Benoit Blanc hyret til at undersøge sagen. Under opklaringen bliver Blanc bragt bragt i nærkontakt med både Harlans dysfunktionelle familie og hans hengivne stab, og han må arbejde sig gennem et spind af falske spor og løgne for at finde frem til sandheden.

"Knives Out - Var det mord?" opdaterer på humoristisk og underholdende vis Agatha Christies mordhistorier med en veloplagt Daniel Craig som den Hercule Poirot-inspirerede detektiv.

Instruktøren bag filmen er Rian Johnson, der i 2017 stod bag den ottende film i Skywalker-sagaen Star Wars: The Last Jedi. Udover Daniel Craig består den stærke rollebesætning af både erfarne og unge stjerner som fx Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Chris Evens og Ana de Armas. Filmen er en del af Biografklub Danmark.

Både lørdag og søndag klokken 14.00 kan børn og barnlige sjæle se eller gense "Frost 2".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Åben datastue i Husmandsstedet

Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Annonce