Annonce
Midtfyns Posten

Foderstofrevyen går i "krittehvidt"

Hele 35-40 frivillige er med i opbygningen og afviklingen af revyen. Privatfoto

For 12 år i træk er holdet bag Foderstofrevyen i fuld gang med at skrive årets revy, der kommer til at gå i "krittehvidt", oplyser arrangørerne bag.

Annonce

Ryslinge: Så er billetsalget startet til årets udgave af Foderstofrevyen, og ifølge instruktøren Hans Bruun, såhar hele skriverholdet været voldsomt imponeret over, hvor meget inspiration de har kunnet hente fra det politiske og finansielle system gennem hele efteråret.

- Foderstofrevyen er jo en landsrevy, og derfor vil vi komme vidt omkring i hele det danske land, og nok også lidt ud i den store verden, siger Hans Bruun i en pressemeddelelse, om de tekster, der ligger på bordet lige nu, og mon ikke der også kommer et par dugfriske numre med, når Foderstofrevyen går i gang i slutningen af marts.

Uden at løfte sløret alt for meget for handlingen i årets revy, står der i pressemeddelelsen, at Foderstofrevyen komemr til at gå i "krittehvidt".

Holdet på scenen i år består af Anne Abildgaard, Anette Birkenfeldt, Merete Bang, Kim Rødsgaard og Henning Nør Hansen, og der bliver måske også en lille rolle til instruktøren, står der i pressemeddelelsen. Charlotte Baadsgaard Frank, der har været med i Foderstofrevyen fra starten i 2007, har valgt at tage orlov i denne sæson.

På musiksiden er det også gamle kendinge, idet Nicolai Skøtt, Carsten Pedersen og Erik Bekker udgør det solide revyorkester. Og i år er det med en ny pianist Lars Kristian Hansen, da Lisbeth Sylvest holder pause.

Spilledage

Fredag 22. marts: Spisning klokken 18.30, revy klokken 19.30.Lørdag 23. marts: Spisning klokken 18, revy klokken 19.30.

Fredag 5. april: Spisning klokken 18.30, revy klokken 19.30.

Lørdag 6. april: Spisning klokken 18, revy klokken 19.30.

Bestil billetter til Foderstofrevyen 2019 på revyens hjemmeside: www.foderstofrevyen.dk, eller på revyens billettelefon: 30 74 10 06.

Annonce

Knaldhårdt og særdeles sjovt

Hele 35-40 frivillige er med i opbygningen og afviklingen af revyen, for der gevaldigt mange forskelligartede opgaver at tage fat på. Der skal både laves scene og regi, der skal laves en masse teknik, der skal syes kostumer, der skal komponeres, der skal laves koreografi, og så skal der øves, øves og øves, så det hele sidder "lige i skabet", når holdet bag revyen når premiere aftenen.

Men som Hans Bruun og hans "højre hånd" koreograf Majbritt Jensen siger, så er det knaldhårdt, men særdeles sjovt og inspirerende arbejde at sætte Foderstofrevyen op.

2018 sæsonen var med fire udsolgte forestillinger, så Hans Bruun opfordrer til at bestille billetterne i god tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce