Annonce
Midtfyns Posten

For børn: Brug tre dage på minihøjskole på præstegården

I tre dage skal børn - og måske deres voksne - samles om masser af forskellige aktiviteter i præstegården. PR-foto
Ryslinge Valgmenighed holder for første gang sommercamp for børn i ferien.
Annonce

Ryslinge: I de første tre dage af august kan børnene i Ryslinge Valgmenighed komme på sommercamp i præstegården. Det er første gang, at Ryslinge Valgmenighed arrangerer campen, der er for børn mellem fire og tolv år.

På campen vil der være workshops med blandt andet robotteknologi, musik- og naturaktiviteter.

- Campen er bygget op af moduler med workshops og alle måltider er inkluderet. På den måde skal man kun koncentrere sig om at være til stede. Det kommer til at være en slags minihøjskole for børn, fortæller valgmenighedspræst Malene Aastrup, som er initiativtager til projektet, i en pressemeddelelse.

Campen er skabt for at styrke fællesskabet i valgmenigheden og i lokalsamfundet og samtidigt give børnene nogle gode sommeroplevelser.

Både børn og voksne er velkomne på sommercampen, hvor der blandt andet vil være musikworkshop. PR-foto
Annonce

Plads til flere

Børnene kan deltage enten sammen med en voksen eller alene, hvis de er store nok til det.

Det er frivillige, der arbejder for at stable campen på benene.

- Vi har en stor flok af meget kompetente frivillige, som vil lægge sjæl og timer i at skabe nogle gode dage for børnene, inden skolen starter op igen. Og så foregår det på tværs af generationer, fordi både forældre og bedsteforældre kan være med. Det bliver helt fantastisk at opleve, og jeg glæder mig meget til at se det komme til live, siger valgmenighedspræst Malene Aastrup.

Det er stadig muligt at tilmelde sig sommercampen, og alle kan deltage, uanset om de er medlemmer eller ej. Tilmelding sker til præst Malene Aastrup på maa@ryvm.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

En god kammerat: 14-årige Cecilie fra Risøhøj Håndbold er nomineret til kammeratskabspris og kan vinde 25.000 kr. til sit hold

Annonce