Annonce
Midtfyns Posten

Indisk romantik og dansk thriller kan opleves i Ringe Bio

I filmen "Sir" kan man opleve, hvordan et kærlighedsforhold på tværs af de sociale lag er en umulighed i det indiske kastesystem. PR-foto
Uge 21 i Ringe Bio byder på både både amerikansk og indisk drama, dansk thriller og en western som ønskefilm.
Annonce

Ringe: Dramaet "Gøg og Gokke" følger den berømte komikerduo Oliver Hardy og Stan Laurel i perioden en del år efter deres storhedstid. Filmstjernerne var i 1930'erne det hotteste på det store lærred på grund af deres mange små finurlige sketches som karaktererne Gøg og Gokke. Men succesen og de gode aftaler med studierne fik en ende, og 20 år senere er Stan og Oliver reduceret til to forhenværende berømtheder.

Filmen løfter sløret for et ret ukendt kapitel i de to legendariske filmstjerners liv.

"Gøg og Gokke" er med i Biografklub Danmarks filmpakke og vises som aftenforestilling mandag og tirsdag samt i Babybio tirsdag kl. 10 og i Seniorbio torsdag kl. 14.

"Once Upon a Time in the West" er ønskefilmen i Ringe Bio. PR-foto
Annonce

Vestens hårde halse

Onsdag aften viser Ringe Biograf Ønskefilm. Denne gang er det en klassiker inden for western-genren med filmen "Once Upon a Time in the West". Filmen er ønsket af Hans Stavnsager, som inden filmen vil fortælle lidt om, hvorfor han har ønsket lige netop denne ikoniske film fra 1968.

I "Once Upon a Time in the West" (Vestens hårde halse) når det hurtigt voksende, amerikanske jernbanenet efterhånden langt mod vest, og langs en af dens forgreninger, i grænsebyen Sweetwater, krydses de fire hovedpersoners veje.

En ung kvinde (Claudia Cardinale) søger en frisk start efter mordet på hendes familie, den fredløse Cheyenne (Jason Robards) er på flugt fra en anklage for en forbrydelse han ikke har begået. Frank (Henry Fonda) arbejder for den lokale jernbanematador og rydder alle forhindringer af vejen. Endelig spiller den mystiske Harmonica (Charles Bronson) sørgmodige melodier på sin harmonika, og går ikke af vejen for hævn.

Annonce

Drama og romantik i Indien

Fra torsdag aften vises filmen "Sir", som er et indisk drama om kvinden Ratna, som arbejder som husholderske hos den moderne ungkarl Ashwin i Mumbai. Ashwin, der kommer fra en velstående familie, har arbejdet i New York som forfatter, men er vendt hjem til Indien for at hjælpe til i sin fars entreprenørvirksomhed. Selvom Ashwin har alt, kan Ratna fornemme, at han har opgivet sine drømme. Modsat er Ratna, der intet har, men som drømmer om et liv som modedesigner.

"Sir" er en varm fortælling om drømme, modsætninger, umulig kærlighed og begrænsninger.

Gøg og Gokke spilles af to garvede komikere: John C. Reilly spiller den korporlige charmør, Oliver Hardy, mens Steve Coogan ses som den letbenede og mere skrøbelige Stan Laurel. PR-foto
Annonce

Dansk debutfilm

Ringe Biograf lægger i næste uge ud med den danske thriller "Cutterhead", der tager publikum med ned under Københavns gader til det omfattende metrobyggeri.

Filmen handler om fotografen Rie, der vil portrættere byggeriet og dem, der arbejder i dybet, samt betragte det europæiske samarbejde de 20 meter under jorden. Det går dog imidlertid helt galt for Rie og to metro-arbejdere. Grundet en ulykke ender Rie ender med at være spærret klaustrofobisk inde i et lille rum i byggeriet. Det sammen sker for de to kroatiske borebisser, Ivo og Bharan. "Cutterhead" undersøger på den måde bl.a., hvor langt mennesker vil gå under yderst ekstreme forhold og i en mere end presset situation, hvor livet er på spil.

Thrilleren er danske Rasmus Kloster Bros spillefilmsdebut og vises i Ringe Biograf til og med onsdag aften.

Den danske film "Cutterhead" undersøger, hvor langt mennesker vil gå under yderst ekstreme forhold og i en mere end presset situation, hvor livet er på spil. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce