Annonce
Midtfyns Posten

Julemarked: Boltinggaard Gods sætter gang i julen

Boltinggaard har fundet de store julekugler frem til julemarkedet. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen
I weekenden blev der serveret pandekager og varm gløgg på Boltinggaard Gods, og julen er dermed sat i gang.
Annonce

Boltinggaard: Første december bliver julen for alvor skudt i gang, og det gjorde den også på Boltinggaard, hvor julemarkedet for tredje år i træk indtog godset. Julemarkedet startede den 29. november og strakte sig over weekenden til første december, og der er ingen tvivl om, at der har været mange besøgende. Blandt pandekageboder og julepyntsælgere kunne gæsterne indsnuse julestemningen og duften af julegløgg.

- Visionen for julemarkedet her er, at det skal være hyggeligt. Det skal være et sted, hvor man kan tage hen med sin familie og venner, hvor man kan tage sig god tid til at gå rundt mellem boderne, og det hele bare skal være stille og roligt, siger godsejerens kone, Nicoline Rosenstand.

Julemarkedet åbnede dog ikke kun dørene for gæster men også for en del lokale butiksejere og organisationer. Blandt andet kunne man få en rundtur på en hest fra rideskolen i Ringe, smage saft fra Rynkeby og lytte til hornorkesteret fra Broby.

- Jeg synes, at det er så dejligt, når det er de lokale, der kommer herud, lyder det fra Nicoline Rosenstand.

Julemarkedet er med sit tredje år ved at være en rigtig juletradition på godset, og forhåbentlig bliver der igen serveret julegløgg og varm kakao i godsets lokaler næste år.

Nicoline Rosenstand hygger sig sammen med sønnen Winston og hestene fra rideskolen i Ringe. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen.
Børnene kan få lov til at lave deres egne pandekager på Boltinggaard Julemarked. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen
Hornblæserne fra Broby gav lyd fra sig blandt gæsterne. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen.
Der er godt fyldt op i gårdens filmstudie, hvor der er blevet fyldt ud med boder med julepynt. Foto: SImone Maria Brouwer Nielsen
Hestene fra rideskolen er flot klædt ud i julekostumer. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce