Annonce
Midtfyns Posten

Kom med dit bud: Hvor er Midtfyns bedste legeplads?

I Ringe er der et stort rekreativt område ved Ringe Sø, og syd for søen findes Jernalderlegepladsen. Men der er flere andre steder på Midtfyn, hvor man kan lege og være aktiv. Kom med dit bud på den bedste legeplads. Arkivfoto: Hardy Hounsgaard
Kom med dit bud på, hvor det er bedst at lege og være aktiv på Midtfyn.
Annonce

Midtfyn: Det er godt at komme ud og være aktiv. Også selv om det er vinter og koldt.

I en tid med hjemmeskole kan det være rart at komme ud i naturen og koble af fra skærmene, når man har fri efter den virtuelle undervisning.

Vi vil i den kommende udgave af Midtfynsposten sætte fokus på, hvor man kan være aktiv udenfor.

Derfor vil vi gerne høre fra dig. Kom med dit bud på Midtfyns bedste legeplads.

Det behøver ikke være en legeplads i traditionel forstand. Det kan også være et grønt område, en skov, en mark, en bakke eller et sted i en by eller landsby, hvor du kan godt lide at lege eller være aktiv på den ene eller anden måde.

Du er velkommen til at skrive til os på denne mailadresse: mip-red@fyens.dk og skrive lidt om, hvorfor dit foretrukne sted er Midtfyns bedste legeplads eller aktivitetsområde. Husk at sende et foto med af stedet og husk også at skrive dit eget navn og hvor du bor.

Du kan også skrive og dele dit foto i kommentarsporet til opslaget til denne artikel på vores Facebookside Nyt om Midtfyn.

Vi bringer nogle af læsernes bidrag i næste udgave af Midtfynsposten, der udkommer onsdag den 20. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce