Annonce
Midtfyns Posten

Konkurrence: Vind dvd-film med dansk drama

Du kan vinde en dvd med filmen "Erna i Krig". PR-foto
Midtfynsposten udlodder fem dvd'er med den danske film "Erna i krig" med blandt andre Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen og Anders W. Berthelsen i hovedrollerne.

Midtfyn: Biograferne har været lukket i flere måneder, men har du abstinenser efter at se en god, dansk film, kan du være heldig at vinde en film til din egen hjemmebiograf.

Midtfynsposten udlodder i en konkurrence fem dvd'er med den roste, danske film fra 2020, "Erna i krig". Filmen havde premiere i oktober 2020 og trak mange danskere i biograferne, inden de måtte lukke i december på grund af coronarestriktioner.

"Erna i krig" er en filmatisering af Erling Jepsens roman af samme navn og foregår i 1918, hvor Sønderjylland var en del af det tyske rige. Filmen handler om sønderjyden Erna (spillet af Trine Dyrholm), der ikke er meget for, at hendes enfoldige søn Kalle (spillet af Sylvester Byder) indkaldes til den tyske hær i slutningen af første verdenskrig.

Derfor ifører hun sig soldateruniform og lader sig indrulle i krigen. Hun skal kæmpe for ikke at blive afsløret og samtidig kæmpe for sit eget liv.

Filmen er instrueret af Henrik Ruben Genz, som tidligere har filmatiseret Erling Jepsens "Frygtelig lykkelig" og "Gud taler ud".


Filmen handler om sønderjyden Erna (spillet af Trine Dyrholm), der ikke er meget for, at hendes enfoldige søn Kalle (spillet af Sylvester Byder) indkaldes til den tyske hær i slutningen af første verdenskrig.


Annonce

Sådan kan du være med i konkurrencen

Du har mulighed for at vinde dvd-filmen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvilket år blev Sønderjylland genforenet med Danmark?

Du skal sende dit svar på mail til: mip-red@fyens.dk senest mandag 29. marts kl. 9. Skriv "Konkurrence" i emnefeltet. Husk at skrive dit navn, adresse og telefonnummer. Vinderne offentliggøres i næste udgave af Midtfynsposten. Vinderne får også direkte besked.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce