Annonce
Midtfyns Posten

Natur og landskab i udstilling på Stationen i Ringe

Hans Henrik Pedersens naturfotografier kan opleves på Stationen i Ringe.
Helle Gerd og Hans Henrik Pedersen udstiller fra 6. september på Stationen. Hun maler den store natur, mens han går tæt på og fotograferer den mindste detalje.
Annonce

Ringe: En spændende udstilling er på vej på Stationen i Ringe. Det er en udstilling med Helle Gerd og Hans Henrik Pedersen om naturen i perspektiv og detalje. Helle Gerd udstiller nordiske landskaber i malerier, mens Hans Henrik Pedersen viser sin fotografiske fordybelse i naturen - helt tæt på.

Der er fernisering på udstillingen fredag 6. september kl. 14. Her serveres en lille forfriskning samt musikalske godbidder. Udstillingen er åben torsdage og fredage kl. 14-17 og lørdage kl. 10-13. Man kan møde Helle Gerd på Stationen i åbningstiden den 12., 13., 19., 26. og 27. september. Sidste udstillingsdag er lørdag 28. september.

Hans Henrik Pedersen går tæt på, når han fotograferer ude i naturen.
Annonce

Tæt på naturen

Helle Gerds billeder er nordiske med inspiration fra turen i Danmark, Sverige og Norge. Billederne bygger på konkrete naturoplevelser, men det er ikke egentlige stedbeskrivelser, snarere skildringer af flygtige stemninger - hendes fortolkninger af naturen. Skitser og fotografier bearbejdes og omsættes til oliemalerier på træplader.

Hans Henrik Pedersen har i naturens fortryllende makroverden fundet en uudtømmelig kilde til motiver. Går man rigtig tæt på naturen, så afsløres der spændende og forunderlige detaljer og farverigdomme både i hovedmotivet og i baggrunden, viser Hans Henrik Pedersens fotografier.

Helle Gerd udstiller i Ringe.
Helle Gerd er inspireret af de nordiske landskaber.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce