Annonce
Midtfyns Posten

Nye teesteds-skilte i Midtfyns Golfklub

Sådan ser de nye skilte ud på Midtfyns Golfklubs baner. Her ved hul 1, hvor et par greenfee-spillere var blandt de første til at indvie de nye skilte. Foto: Midtfyns Golfklub

Ringe: Et længe næret ønske blandt såvel klubbens medlemmer som de mange greenfee-spillere hos Midtfyns Golfklub er nu blevet opfyldt. Nye, flotte teesteds-infoskilte er blevet sat op, så der er to ved hvert hul. Dermed er der nu infoskilte med grafik og længdeangivelse ved teestederne 48 og 56, oplyser Midtfyns Golfklub i en pressemeddelelse.

Skiltene er fremstillet af to af klubbens sponsorer, Nima Reklame ApS og Mark & Storm Grafisk, begge beliggende i Ringe, og stolperne anskaffet og skåret til af nogle af klubbens frivillige. Skiltene blev plantet i den midtfynske muld ved hjælp af klubbens greenkeepere og en flok medlemmer under en arbejdsdag midt i marts.

På skiltene kan spillerne nu tydeligt se, hvor langt der er til midten af greens fra teestederne 59, 56, 52 og 48. Desuden kan man se afstande til bunkers og vandhuller, ligesom man kan se på skiltene, hvilken vej man skal gå for at komme fra green til næste hul. Så det er blevet lettere at spille en god gang golf på Midtfyns Golfklub, tæt ved Svendborgmotorvejen og så tæt på Ringe, at der er udsigt ned over Ringe Sø og byen fra flere af hullerne.

- Vi er glade for, at vi i dag har en så god økonomi i klubben, at vi har kunnet sætte en række initiativer i gang, herunder anskaffelse af de nye teestedsskilte, siger bestyrelsesmedlem Anne Mette Nordtorp.

Midtfyns Golfklub har cirka 300 medlemmer fra hele Midtfyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce