Annonce
Midtfyns Posten

Påskejagten er skudt i gang: Kan du finde æggene i butiksvinduerne?

Bogstavet K sidder på et æg i et af vinduerne i byen. Kan du finde det? Foto: Aida Jahic
Påskejagten er officielt i gang, hvor du kan vinde en lækker påskepakke til hele familien. Hvis du altså kan finde alle ni æg.

Ringe: Avisens påskejagt er officielt skudt i gang.

Alle ni æg står nu i byens butiksvinduer, og du skal derfor spidse dine øjne, hvis du vil have muligheden for at vinde en lækker påskepakke med marcipanæg og chokoladeharer fra Thaisen Ma'hus.

De store farverige påskeæg har enten et broderet eller tegnet bogstav på sig, mens andre æg også er pyntet med et klodsbogstav. Du skal finde alle ni bogstaver og sammensætte bogstaverne korrekt, så det giver et ord.

Men det er ikke slutningen på konkurrencen. Når du ved, hvilket ord bogstaverne danner, skal du tegne en tegning.

Annonce

Sådan gør du

For at gøre jagten på æggene lidt nemmere, har avisen udarbejdet en rute. Du bestemmer selv, hvor du vil starte, men du skal gå hele ruten for at være sikker på at finde alle æggene.

Det er denne rute, som du skal følge. Du bestemmer selv, hvor du vil starte. Grafik: Ida Simmelholt

Æggene er godt fordelt i byen, og det er ikke lige til at finde ud af, hvor man skal kigge henne. Hav derfor de skarpeste sæt øjne på dig og gerne papir og pen, eller din mobiltelefon, så du kan skrive ned.

Efter du har fundet alle æggene, skal du tegne din tegning. Den skal du aflevere i Midtfynspostens postkasse på Østergade 19, 5750 Ringe. Så er du med i konkurrencen om at vinde påskechokolade.

Gad vide, hvor kyllingen er placeret henne. Foto: Aida Jahic

Husk også at skrive navn, alder, adresse og telefonnummer på din tegning. Så kan vi kontakte dig, hvis du vinder.

Annonce

Der bliver fem vindere

Konkurrencen løber fra onsdag den 24. marts til og med søndag den 4. april. Der udtrækkes i alt fem vindere, som modtager en chokoladefyldt påskepakke fra Thaisens Ma'hus.

Vinderne offentliggøres i Midtfynsposten onsdag den 7. april.

Påskejagten er en del af Boost din by-kampagnen, som Ringe Handelsstandsforening og Midtfynsposten står bag. Kampagnen skal hjælpe butikkerne i Ringe godt i gang efter nedlukningen og samtidig skabe smil, håb og glæde i byen.

Grafik: Mikkel Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce