Annonce
Midtfyns Posten

Ringe Bio viser ny Tarantino-film

Leonardo DiCaprio spås en Oscar for sin præstation i Once upon a Time ... in Hollywood. PR foto
Filminstruktøren Quentin Tarantinos nye dramakomedie "Once upon a Time … In Hollywood" kommer til Ringe Bio.
Annonce

Ringe: Tirsdag 10. september kan man endnu nå at se filmatiseringen af Puk Damsgårds bog "Ser du månen, Daniel?" i Ringe Bio.

Men biografens helt store trækplaster må være instruktøren Quentin Tarantinos nye dramakomedie "Once upon a Time … In Hollywood". Filmen vises fra onsdag 11. september til tirsdag 17. september. Filmen er et moderne eventyr om 1960’ernes Hollywood og venskabet mellem to forhenværende Hollywoodstjerner, den fallerede skuespiller Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) og hans stuntman, vennen Cliff Booth (Brad Pitt).

Annonce

Oscar-potentiale

Tv-stjernen Rick Dalton var engang det hotte navn, men må nu tage til takke med tilfældige roller i ubetydelige tv-serier. Det har han svært ved at sluge, og det bliver ikke bedre af, at den nye udfordrende hippiekultur trænger sig på - med volden lurende i baggrunden op til Manson-kultens mord på Polanskis hustru, Sharon Tate. Centralt i filmen står kærligheden til Hollywoods filmverden og til alle de fallerede skæbner, der også var en del af denne eventyrverden.

Filmen giver et empatisk portræt af sine figurer i sin hyldest til det Hollywood, der var engang. Quentin Tarantino er kendt for mesterværker som Pulp Fiction og Django Unchained, og denne film er blevet kaldt Tarantinos hidtil bedste. Leonardo DiCaprio spås en Oscar for sin præstation, ligesom samspillet mellem ham og Brad Pitt og Margot Robbie i rollen som Sharon Tate er blevet rost.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce