Annonce
Midtfyns Posten

Sangeftermiddag i Ryslinge Sognekirke

Malene Rask Aastrup er valgmenighedspræst i Ryslinge og besøger torsdag den 19. november sognekirken i Ryslinge, hvor hun vil være med til at synge smukke sange, der hylder det danske landskab. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Ryslinge: Torsdag den 19. november kl. 14.30-16 kommer Malene Rask Aastrup, valgmenighedespræst i Ryslinge siden 2015, på besøg i Ryslinge Sognekirke.

Hun er tidligere sognepræst gennem en årrække i Fraugde-Allerup-Davinde og Højby ved Odense. Hun er opvokset i det midtfynske grundtvigkoldske friskolelandskab med morgensang og fællessang som en naturlig og vigtig del af dagligdagen.

Til sangeftermiddagen skal vi synge en masse sange, der hylder det danske landskab og fædrelandet, oplyser arrangøren.

Malene Rask Aastrup ser frem til at synge de smukke sange, der hylder det danske landskab.

- Der er så mange smukke sange, som vi ikke synger så meget mere, fordi det nationale og fædrelandskærligheden er blevet en træls kampplads. Jeg er stolt af at vokse op i Danmark og have fået en historie og et land at høre til i - og så er de jo smukke, alle vore danske sange. Håber andre end mig savner at synge for eksempel Jeg ser de bøgelyse øer, Blæsten går frisk over Limfjordens vande, Den danske sang er en ung blond pige, Hvor smiler fager den danske kyst og mange flere, siger Malene Rask Aastrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Hjemmebagt fynsk brunsviger-blues

Midtfyns Posten

Julekoncert i Sdr. Nærå Kirke

Midtfyns Posten

Julevandring rundt i Ringe

Midtfyns Posten

10.000 julelys i Sdr. Nærå

Annonce