Annonce
Midtfyns Posten

Scoop på Midtfyns Festival: Unik koncert med Nymalet

Nymalet - med en række kendte navne - giver kun én koncert i år, og det bliver på Midtfyns Festival i september. Pressefoto
Det musikalske allstar-band Nymalet spiller deres eneste koncert i år på Midtfyns Festival i september.

Ringe: Det er lidt af et scoop, når Midtfyns Festival i september får besøg af Nymalet, for koncerten i Ringe er den eneste, det musikalske kollektiv giver i år.

Og hvis navnet Nymalet ikke lige umiddelbart siger dig noget, så se lige her, hvem der er med i bandet:

Johan Olsen (Magtens Korridorer), Katinka Bjerregaard (Katinka), Asger Techau (solist og Kashmir), Christian Hjelm (solist og Figurines), Torben Guldager og Trine Jørck (Jørck), samt Daniel Buchwald (Kúlu, fotograf og musikvideoskaber).

Så er der nok indtil flere klokker, der ringer.

- Det er helt fantastisk, at vi som de eneste kan præsentere Nymalet i år, siger festivalleder Kim Skovby Klindt.

- Ikke mindst fordi Nymalet repræsenterer lige præcis de tanker, vi havde om festivalens musikprofil, da vi startede på at udvikle den nye Midtfyns Festival. Vi havde en drøm om, at musikere skulle mødes på tværs af genrer og musikalsk baggrund og skabe noget nyt sammen, og det er den oplevelse, vi nu kan give vores publikum med Nymalet, fortsætter han.


Vi havde en drøm om, at musikere skulle mødes på tværs af genrer og musikalsk baggrund og skabe noget nyt sammen, og det er den oplevelse, vi nu kan give vores publikum med Nymalet.

Kim Skovby Klindt, festivalleder


Nymalet blev egentlig skabt som et post-corona-projekt, som med koncerter skulle fejre et 2021 uden håndsprit og restriktioner, men pandemien fortsatte længere end forventet. Derfor måtte gruppen lære at arbejde på en måde, som ingen af dem havde prøvet før.

Det blev til fire numre skrevet over tre weekender og i sidste ende til en ep, som forventes at udkomme i juni. Ep’en har medlemmerne skrevet, komponeret, indspillet, sunget og produceret - alt sammen i fællesskab. Konstellationen viser, at syv egoer sagtens kan fjolle og arbejde sammen, og at musikere ikke kun er konkurrenter i branchen, men også kolleger og venner.

Midtfyns Festival finder sted 3. og 4. september på Dyrskuepladsen i Ringe. Billetter kan købes via www.midtfynsfestival.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce