Annonce
Midtfyns Posten

Større lokaler og nyt navn: Fysioterapeuter har fået mere plads

Caroline Bødker (t.v.) og Signe Jackson har fået mere plads hos Nr. Lyndelse Fysioterapi, der for nylig er flyttet i større lokaler. Foto: Hardy Hounsgaard
Nr. Lyndelse Fysioterapi er flyttet i større lokaler og har fået nyt navn. Indehaver Signe Jackson glæder sig over den loyale opbakning fra sine patienter under coronakrisen.
Annonce

Nr. Lyndelse: Der er kommet mere liv i bygningen på Langagergyden 3 i Nr. Lyndelse, hvor Ventana Glas holdt til, indtil vinduesfirmaet i 2019 gik konkurs.

Nu kan man få trænet sin fysik bag de store glasruder i en del af ejendommen, hvor murermester Lars Kristensen har kontor i den ene del.

Fysioterapeut Signe Jackson er flyttet ind ved siden af murermesteren og har samtidig ændret navnet fra Westerboe Fysioterapi til Nr. Lyndelse Fysioterapi.

- Westerboe er mit mellemnavn, men nu er vi flere i firmaet, der ejes af Ulla Jørgensen og mig. Samtidig var det svært at stave til Westerboe, så Nr. Lyndelse Fysioterapi er et bedre navn til firmaet, forklarer Signe Jackson.

Annonce

Lang tids søgning

Hun blev selvstændig fysioterapeut for fire år siden, og de seneste to år har hun haft lokaler i aktivitetshuset Skullerodsholm i Nr. Lyndelse.

- Men på Skullerodsholm skulle vi dele venteværelse og toilet med andre, og det var svært for folk at finde, hvilket lokale det skulle være. Derfor ledte vi efter noget andet, og efter lang tids søgning fandt vi lokalerne her i foråret - lige inden coronaen brød ud.

- Det betød, at vi ikke turde binde an med at flytte på grund af usikkerhed om corona-situationen. Men Lars Kristensen ville gerne have os ind som lejere, så han ventede på os, og den 1. august flyttede vi ind, fortæller Signe Jackson.

Annonce

Tvangslukket i 14 dage

Under coronanedlukningen var landets fysioterapeut-klinikker tvangslukket i en periode. Det ramte også fysioterapeuterne i Nr. Lyndelse.

- Vi var helt lukket i 14 dage fra den 13. marts. Men da vi er en del af sundhedssystemet, skulle vi tage imod alvorligt syge patienter, så vi åbnede langsomt op igen. Efter påske åbnede vi igen på lavt blus, og vi mistede en del af vores normale omsætning i foråret, siger Signe Jackson.

Fysioterapeuterne Caroline Bødker (t.v.) og Signe Jackson har dagligt omkring 40-50 menesker til behandling eller til holdtræning hos Nr. Lyndelse Fysioterapi. Foto: Hardy Hounsgaard

Men hun har mærket opbakning under coronakrisen.

- Jeg har oplevet en fantastisk loyalitet fra vores kunder. Nogle havde betalt for et hold, der ikke blev gennemført, men de sagde "bare behold pengene."


Jeg har oplevet en fantastisk loyalitet fra vores kunder. Nogle havde betalt for et hold, der ikke blev gennemført, men de sagde "bare behold pengene."

Signe Jackson, Nr. Lyndelse Fysioterapi


- Vi gik også over til onlinetræning og begyndte at sælge motoriklegetøj og træningsredskaber, fortæller Signe Jackson.

Annonce

Stort træningslokale

Der er mere plads i lokalerne på Langagergyden end på Skullerodsholm.

- Vi har fået to separate behandlerrum og et stort træningslokale, hvor vi kan have vores mange forskellige hold. Vi har blandt andet babymotorik, før- og efterfødselstræning og rygtræning, siger Signe Jackson, der ikke er alene i lokalerne på Langagergyden 3.

Det seneste halvandet år har Caroline Bødker været ansat som fysioterapeut i firmaet, og de to kvinder, der begge er 33 år, har nok at se til.

- I løbet af en dag har vi seks-otte behandlinger samt tre-fire hold, så vi er i kontakt med 40-50 mennesker om dagen, siger Signe Jackson.

Caroline Bødker (t.v.) og Signe Jackson har fået et stort træningslokale i Nr. Lyndelse Fysioterapis nye domicil. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce

Central placering

Fysioterapeuterne er flyttet i de nye lokaler uden den store festivitas.

- Vi ville gerne have haft en åbningsreception, men det blev for risikabelt på grund af corona-situationen, fortæller Signe Jackson.

Men klinikken er åben og har synlig facade ud til Langagergyden tæt ved Albanivej, hovedvejen gennem Nr. Lyndelse.

- Det er nemt at komme til, uanset hvor man kommer fra, siger Signe Jackson.

Caroline Bødker (t.v.) og Signe Jackson har brugt noget af sommeren på at flytte deres arbejdsplads Nr. Lyndelse Fysioterapi til nye lokaler. Foto: Hardy Hounsgaard
Caroline Bødker (t.v.) og Signe Jackson har fået bedre forhold at arbejde under i de nye lokaler hos Nr. Lyndelse Fysioterapi. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

KOL-dag på Ringe Apotek

Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Sangaften i Årslev Kirke

Annonce