Annonce
Midtfyns Posten

To Oscarnominerede film i Ringe Bio

Krigssatirefilmen "Jojo Rabbit" vises i Ringe Bio i denne uge. PR-foto
Den danskproducerede dokumentar "The Cave" og komediedramaet "Jojo Rabbit" spiller i Ringe Bio i denne uge.
Annonce

Ringe: Ringe Bio viser i uge 6 den Oscarnominerede danskproducerede dokumentarfilm "The Cave".

I dokumentaren leder lægen Dr. Amani et hospital i den sønderbombede syriske by, Ghouta. Indbyggerne er fanget i byen, men har bygget en grotte under jorden, hvor de kan gemme sig fra de russiske bombeangreb. Amanis arbejde på hospitalet er en evig kamp pga. de manglende ressourcer og for at hjælpe utallige slemt tilredte krigsofre, ofte helt unge børn og babyer.

Dokumentaren er produceret af Sigrid Dyekjær og instrueret af Feras Fayyad. "The Cave" modtog den prestigefyldte People's Choice Award på Toronto filmfestival i 2019 og er nomineret til en Oscar for bedste dokumentar.

Tirsdag aften vil en herboende syrisk flygtning, Almasri Adnan, fortælle om situationen i dag i Ghouta som indledning til filmen.

Annonce

Komediedrama om krigen

Fra torsdag vises i Seniorbio komediedramaet "Jojo Rabbit", som er en Anden Verdenskrigs-satire om en ung nazistisk dreng. Jojo kommer igennem krigens barske tider ved at have Hitler som sin usynlige fantasiven.

Den fjollede udgave af Hitler hjælper Jojo med at håndtere alle de ubehageligheder, som Hitlerjugend kræver af drengen. Men da Jojo opdager, at hans mor gemmer en ung jødisk pige i deres hjem, ændrer alt sig.

"Jojo Rabbit" er nomineret til seks Oscars, heriblandt bedste film.

I weekenden samt i uge 7 vises animationsfilmen "Ellevilde Ella", der handler om pigen Ella, som er bedste venner med Mikkel.

Intet kan skille Ella og Mikkel ad, men en dag flytter en ny dreng ind i deres kvarter. Nu ændres alting, og Ella må tage på et eventyr for at redde sit venskab med Mikkel.

"Ellevilde Ella" er baseret på den populære tegneserie af samme navn om den livsglade Ella, som bor med sin far i Soltoppen højhusene. Den animerede film henvender sig til de yngste biografgængere og vises med dansk tale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce