Annonce
Midtfyns Posten

Trump og politiboss på scenen i Ryslinge

Charlotte Frank, Merete Bang, Nicolai Skøtt, Anne Abildgaard og Erik Bekker på scenen, hvor musikerne bliver mere integreret i revyen end de har været tidligere. Foto: Ole Lund Jensen

Med 27 numre giver Foderstofrevyen i år sit publikum en velfyldt tallerken. De helt lokale råvarer er der ikke så mange af, men i øvrigt er der hentet inspiration både fra den store verden og den danske andedam.

Annonce

Ryslinge: For 12. gang varmer holdet bag Foderstofrevyen op til fire muntre aftener i Ryslinge Forsamlingshus. Skabelonen er den samme som tidligere. Før revyen er der mulighed for spisning - smørrebrød om fredagen og buffet om lørdagen - og efter revyen kan man hænge ud til musik i baren.

Holdet på scenen er også det samme: Anette Birkenfeldt, Merete Bang, Charlotte Frank, Anne Abildgaard, Henning Hansen og Kim Rødsgaard. Instruktøren hedder også stadig Hans Bruun, som ved den første foderstofrevy i 2007, og i det hele taget har de fleste af de 28-30 personer på revyholdet prøvet det før.

Fornyelsen kommer blandt andet i skikkelse af Majbritt Jensen, der ellers er koreograf på Nyborg Vold, men har ladet sig overtale til at tage turen til Ryslinge for at vise aktørerne, hvordan de med et par lette dansetrin og store armbevægelser får mere liv på scenen.

- Og så bliver musikken i år mere integreret i hele forestillingen end tidligere, blandt andet med et nummer, hvor musikerne selv rykker frem på scenen. Det har altid været lidt af et problem, hvordan vi placerer musikken i forhold til scenen. Skal de sidde bagved eller foran? Nu prøver vi at gøre det på en ny måde. Jeg tror, at det bliver godt, siger Hans Bruun den øveaften, da pressen får lov at kigge indenfor.

Foderstofrevyen 2018

Spillested: Ryslinge Forsamlingshus.Tidspunkt: 16., 17., 23. og 24. marts.Instruktør: Hans Bruun.Tekstforfattere: Aage Juhl Nielsen, Jørgen Jepsen, Kaj Egsvang og Jens Eriksen. Skuespillere: Merete Bang, Charlotte Frank, Anette Birkenfeldt, Anne Abildgaard, Kim Rødsgaard og Henning Nør Hansen. Musik: Carsten Pedersen, Lisbeth Sylvest, Nicolai Skøtt og Erik Bekker.Billetsalg: 30 74 10 06 eller www.foderstofrevyen.dk

Ingen sender breve mere, så hvad skal et kongeligt dansk postbud efterhånden tage sig til? Charlotte Frank kryber under huden på det udskældte væsen. Foto: Ole Lund Jensen
Annonce

Trump og Kit Claudi

Hvad kan publikum forvente at opleve i år? Ja, går man efter at opleve en parodi på kommunens nye borgmester - eller for den sags skyld den afgående eller andre lokalpolitiske profiler - bliver man skuffet. Så lokal er revyen ikke. Til gengæld er der nyt om præsident Trump og andre figurer/fænomener ude fra den store verden. Man kan også se Anne Abildgaard i rollen som politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen forklare, hvordan hun har reformeret Fyns Politi.

Der er 500 pladser til de fire forestillinger, og langt de fleste billetter er solgt i forsalg, så vil man til revy i Ryslinge, skal man ikke vente for længe.

Kim Rødsgaard tager telefonen og Anne Abildgaard er klar til at tage den næste. Foto: Ole Lund Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce