Annonce
Midtfyns Posten

Ugens film i Ringe Bio: Gucci-glamour og Venuseffekt

Lady Gaga som Patrizia Reggiani og Adam Driver som Maurizio Gucci i filmen "The House of Gucci", der vises i RInge Bio frem til søndag den 23. januar. Pressefoto fra filmen
Ringe Bio er genåbnet efter fire ugers coronanedlukning. I den kommende uge kan man se drama med Lady Gaga om modehuset Gucci og dansk, romantisk komedie.

Ringe: Der er masser af glamour og drama i filmen ”The House of Gucci”, der vises hver dag i uge 3 til og med søndag d. 23. januar i Ringe Bio.

Ridley Scotts film er inspireret af den virkelige historie bag det italienske modehus Gucci og fortæller om magtbegær og mordplaner. Patrizia Reggiani (Lady Gaga) forelsker sig i den rige Gucci-arving Maurizio Gucci (Adam Driver) og indrulleres i en glamourøs verden, hvor enhver er sig selv nærmest. Hun er ikke velset, kun via onklen Aldo (Al Pacino) i New York accepteres de to unge i det berømte familiedynasti.

Parrets vej mod toppen koster, og deres stormende forelskelse og kærlighed ender i bitter skilsmisse og Patrizias drabsplaner rettet mod eksmanden Maurizo Gucci. Hun idømmes 26 års fængsel.

Annonce

Filmen udspiller sig på glitrende modebaggrund, og skuespillerne glimrer alle i deres roller med tyk italiensk-engelsk accent. Også Lady Gaga, der imponerer som i ”A Star is Born”.

Liv (Johanne Miland Pedersen) får et helt nyt liv, da hun møder den kaotiske og eventyrlige Andrea (Josephine Park) i filmen Venuseffekten. Pressefoto fra filmen

Romantisk komedie

Helt anderledes tager kærligheden sig ud i den danske romantiske komedie ”Venuseffekten”, der vises fra mandag d. 24.-onsdag d. 26. januar.

Den 25-årige Liv (Johanne Miland Pedersen) arbejder på familiens gartneri, en æbleplantage i provinsen. Hendes liv er trygt og almindeligt, med en sød kæreste og en forstående familie. Men da Andrea (Josephine Park) kommer brasende i sin campingvogn og fortryller Liv, ændres alting. Kæresten må rejse, og Liv selv skal finde ud af, hvem hun er, og hvor hun hører til.

Instruktøren er Anna Emma Haudal, og Sofie Gråbøl og Lars Mikkelsen er Livs forældre i denne fine og solidariske fortælling om at turde elske hinanden og sig selv, også i det helt almindelige liv.

Lørdag d. 22. januar kl. 14 vises den islandske film ”Mælkekrigen” i et samarbejde med foreningen Norden. Her følger vi mælkebonden Ingas stålsatte kamp mod landbrugsgiganters monopol.

Annonce
Midtfyns Posten

Irsk folkemusik i Husflidshuset

Annonce
Midtfyns Posten

Anette Agersnap var den første kvindelige præst i syren-sogn: Jeg er taknemmelig over alle de livshistorier, jeg har været vidne til

Annonce
Midtfyns Posten

Sussi tog springet til faglært: - Jeg har fået mod på at lære mere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Pral af din by: Årets Landsby 2022 - dem har Midtfyn flere af

Midtfyns Posten

Regatta i gadekæret genoplives med nye påfund: Midtfynsk landsby inviterer til landsbydyst

Midtfyns Posten

Musikhyggeaften med swingende jazz og toppen af poppen

Midtfyns Posten

Sheltere og bålfade til lokalsamfund

Midtfyns Posten

Fredagscafé med Ib Roland Kvartet

Midtfyns Posten

Underholdning i Åløkkeparken

Midtfyns Posten

Minister på besøg: Faaborg-Midtfyn Kommunes erhvervsrygsæk skal inspirere hele landet

Midtfyns Posten

Bagagerumsmarked ved Egeskov Mølle

Midtfyns Posten

Gratis fortællekoncert om scener fra et historisk ægteskab

Midtfyns Posten

Folkekor til fælles pinsegudstjeneste på Midtfyn

Midtfyns Posten

Mød Rolf Sørensen og Dennis Ritter i Ferritslev

Midtfyns Posten

Koncert på byens egen intimscene

Annonce