Annonce
Midtfyns Posten

Vind lækre præmier: Skal du være med til at lede efter æggene i påskejagten?

Marianne Mortensen fra Midtfyns Husflid har hjulpet til med Påskejagten. Du kan blandt andet finde æggene i Ringes gågade. Foto: Aida Jahic
Led efter påskeæggene i Ringe by og få muligheden for at vinde lækre præmier til hele familien. Det eneste, der kræves, er et skarpt øje, papir, pen - og måske et kreativt sind.

Ringe: Går du igennem Ringe by fra onsdag den 24. marts, kan det være, at du lægger mærke til noget udsædvanligt i butiksvinduerne.

Butikkerne udstiller nemlig ikke kun de varer, som de sælger i butikken. Du vil også finde store papmaché-æg i vinduerne, og de vil være pyntet med et broderet eller tegnet bogstav på sig - andre vil have et klodsbogstav.

Æggene er lavet af foreningen Midtfyns Husflid, der både har været i gang med at klippe, klistre og lave patchwork til anledningen. Men æggene står der ikke blot for pyntens skyld.

De er en del af påskejagten, hvor du og din familie kan vinde en lækker påskepakke med marcipanæg og chokoladeharer fra Thaisen Ma'hus - hvis du altså kan sammensætte bogstaverne korrekt og tegne ordet, det giver.

Vi kan afsløre, at et af bogstaverne er et k. Resten må du selv finde. Foto: Aida Jahic

Skal du være med?

Annonce

Sådan gør du

Gå en tur i byen med din familie. Hav de skarpeste sæt øjne på dig og kig ind i butiksvinduerne.

For at gøre jagten lidt lettere, har redaktionen udarbejdet en rute. Så er du godt på vej. Husk også papir og pen eller din telefon. Så kan du skrive bogstaverne ned.

Du kan bruge dette kort til at lede efter æggene. Du bestemmer selv, hvor du vil starte, men et godt sted at starte er på Torvet. Grafik: Ida Simmelholt

Du skal finde ni æg og dermed ni bogstaver. Herefter skal du finde ud af, hvad ordet giver og tage tegneblyanterne frem. Så skal du være kreativ.

Din tegning skal du aflevere i Midtfynspostens postkasse på Østergade 19, 5750 Ringe. Så er du med i konkurrencen om at vinde påskechokolade.

Husk også at skrive navn, alder, adresse og telefonnummer på din tegning. Så kan vi kontakte dig, hvis du vinder.

Annonce

Fem vindere

Konkurrencen løber fra onsdag den 24. marts til og med søndag den 4. april. Der udtrækkes i alt fem vindere, som modtager en chokoladefyldt påskepakke fra Thaisen Ma'hus.

Vinderne offentliggøres i Midtfynsposten onsdag den 7. april.

Påskejagten er en del af Boost din by-kampagnen, som Ringe Handelsstandsforening og Midtfynsposten står bag. Kampagnen skal hjælpe butikkerne i Ringe godt i gang efter nedlukningen og samtidig skabe smil, håb og glæde i byen.

Grafik: Mikkel Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce