Annonce
Midtfyns Posten

Webshop hitter under coronanedlukning: Butik Kamille glad for opbakning fra de trofaste kunder

Pernille Mysling, indehaver af Butik Kamille i Ringe, er glad for den opbakning, hun får fra sine kunder. Hun har haft god gavn af den webshop, hun åbnede for halvandet år siden. Arkivfoto: Hardy Hounsgaard
Takket være de sociale medier når Pernille Mysling, indehaver af Butik Kamille i Ringe, ud til sine kunder, der i stor stil køber tøj i webshoppen under coronanedlukningen.
Annonce

Ringe: Selv om Pernille Myslings tøj- og smykkeforretning, Butik Kamille i Algade i Ringe, har været lukket siden jul på grund af coronarestriktionerne, er der alligevel gang i forretningen.

- Heldigvis åbnede jeg for halvandet år siden en webshop, og derigennem har jeg solgt mange varer, mens den fysiske butik har været lukket. Men det kan ikke opveje omsætningen fra den fysiske butik. I januar solgte jeg kun for halvdelen af det, jeg normalt ville sælge, siger Pernille Mysling, indehaver af Butik Kamille.

Hun glæder sig over den opbakning, hun får fra sine kunder via webshoppen.

- Jeg sender varer til hele landet, og mange af de lokale kunder vælger click and collect. Det vil sige, at de vælger varerne på hjemmesiden og derefter afhenter dem uden for butikken på et aftalt tidspunkt. Jeg har fået lavet et lille skab ved døren, og så kan jeg stille posen med varer der, når de kommer, siger Pernille Mysling.


Vi skal nok overleve den her krise, men jeg håber ikke, det varer ret meget længere end til marts.

Pernille Mysling, indehaver af Butik Kamille


- Jeg kan genkende flere af kunderne, når de står uden for døren og henter varerne. Det er dejligt at mærke den opbakning fra de lokale. Mange er jo hjemsendt fra arbejde i øjeblikket og har måske ikke det store behov for nyt tøj, da de ikke skal til fester. Men alligevel har man jo brug for at få noget nyt, når bukserne er slidt, siger Pernille Mysling.

Annonce

Model på sociale medier

Hun gør en del ud af de sociale medier.

- Jeg lægger dagligt nye opslag ud på Facebook og Instagram, hvor jeg ofte bruger mig selv som model til at præsentere de nye varer, jeg får hjem. Den anden aften lagde jeg et opslag ud om en ny jakke, og to timer efter fik jeg den første ordre på den jakke i min webshop. Så det er et tegn på, at opslagene på de sociale medier virker.

- Jeg får nye ordrer hver dag og er på arbejde i butikken hver dag, hvor jeg plukker og pakker varerne, inden fragtmanden kommer og henter dem, fortæller Pernille Mysling.

Annonce

To ansatte hjemsendt

Hun er for tiden alene i forretningen.

- Jeg har hjemsendt to medarbejdere med lønkompensation, fortæller Pernille Mysling.

Hun har haft butik i Ringe i en halv snes år. I 2011 åbnede hun en smykkebutik med navnet Smykketræet på Stationsvej, men i 2015 flyttede hun til Algade i Ringes centrum og ændrede året efter navn til Butik Kamille, da butikken nu også handler med tøj, tasker og brugskunst.

- Vi skal nok overleve den her krise, men jeg håber ikke, det varer ret meget længere end til marts. Februar skal vi nok klare, da det normalt er den mest stille måned, men hvis nedlukningen fortsætter ind i marts, begynder det at gøre ondt, siger hun.

- Der kommer også nye varer ind, og jeg har valgt at blive ved med at få leveret varer løbende. Der skal jo også været noget nyt til folk, fastslår Pernille Mysling.

- Jeg glæder mig, til vi må åbne igen. Kunderne siger også til mig, at det er sværere at vælge den rigtige størrelse, og det er ikke det samme at se varen på en hjemmeside som at se den i virkeligheden, siger Pernille Mysling.

Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

Natkirke i Nazarethkirken

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce