Annoncørbetalt indhold

Praktisk og enkelt: Hent selv materialer hos Materialegården

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af matgaard.dk

Er du på udkig efter en nem og praktisk måde at anskaffe dine byggematerialer, har du måske ofte før oplevet, at det kan blive en langtrukken og svær proces. For det meste kan du bestille materialer online, men her skal du bruge længere ventetider, og er du på udkig efter at hente materialerne fysisk, kan du risikere at skulle kigge forbi flere forskellige butikker.

Lige præcis her, er det utrolig smart og bekvemt med hent-selv pladser. Materialegården er netop sådan en, der fungerer som en shop-selv plads med et hav af forskellige materialer, så du kan komme i alle døgnets timer, og hente dine materialer ét samlet sted.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Over 40 forskellige materialer hos Materialegården

Der er mange ting der er smarte ved en materialeplads som fx Materialegården. En af dem er som nævnt, at du slipper for besværet ved at køre rundt til et hav af forskellige butikker, hvis du er på udkig efter forskellige specifikke materialer. Når du besøger en hent-selv plads som Materialegården, går du en plads i møde der har alle nødvendige materialer, hvor du kan shoppe mere end 40 forskellige materialer.

Med andre ord kan du være sikker på at finde lige præcis det, du har brug for til dit projekt. Deres pladser har alt fra granitskærver, der er æstetiske pæne, holdbare og velegnede til et hav af forskellige formål, til grus og sand, der er essentielle til anlægning af indkørsler, stier, terrasser og generelt fundaments arbejde.

Derudover kan du finde materialer som sten, pyntebark, muld, spagnum, flis og meget mere.

Spar både tid og penge med Materialegården

En stor fordel ved at benytte deres materiale pladser, er som nævnt at du kan finde stort set alle tænkelige materialer, samlet ét sted. Derudover opererer materialegården efter billige priser, hvor du hurtigt og effektivt kan anskaffe dig materialerne. Det fungerer nemlig via selvbetjening, der giver dig nemt muligheden for at afhente materialerne direkte fra deres anlæg, og nyde fordelene ved øjeblikkelige levering.

Helt præcis kan du køre direkte ind på pladsen med din bil og trailer, hvor dit fartøj bliver vejet, og du får en printet billet. Derefter læsser du din trailer med det ønskede materiale, hvor du til sidst kører op på en vægt der er på pladsen, som din pris bliver bestemt ud fra. Det er nemt og hurtigt.

Garanti for kvalitet

Materialegården opererer samtidig efter, at de aldrig skal kunne gå på kompromis med kvaliteten af deres materialer. Det er trods alt om noget rart at kunne tilgå sig et sted, hvor du kan finde alle materialer nødvendigt, sparer tid og samtidig få kvalitet til billige priser.

Vil du høre mere om deres koncept, eller hvor du kan finde dem, kan du finde Materialegården her.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Forårskoncert på biblioteket

Midtfyns Posten

Bededagsaften med kunst hos Ryslinge Valgmenighed

Midtfyns Posten

Hvad, mig? Pilgrim?

Midtfyns Posten

Mød Niels Brunse - manden bag 'Godmorgen, lille land'

Midtfyns Posten

Biblioteket fejrer de 17 verdensmål

Midtfyns Posten

Husker du med Madsen og Dickmeiss

Midtfyns Posten

Det danske sprogs historie i 6000 år

Midtfyns Posten

Tøjbyttemarked på Faaborg og Ringe Biblioteker

Midtfyns Posten

Stor tilslutning til munkenes gamle kortspil: Dette spil er et hit på Midtfyn

Midtfyns Posten

Klumme: Relevans og relation

Midtfyns Posten

Kom til Klimahandledag i Årslev og Sdr. Nærå

Midtfyns Posten

Ugens film: Spøgelsesjagt på et helt nyt niveau

Annonce