Annonce
Midtsyd

Apoteker i Gram: - Vi bliver her i byen

Apotekeren i Gram, Gitte Halberg, har ingen intentioner om at flytte fra Torvet. Hun håber tværtimod på, at hun får nye naboer, i stedet for SuperBrugsen, som lukker forretningen i slutningen af september. Foto: Mette Henriksen
Apoteker Gitte Halberg, der har til huse i samme bygning som SuperBrugsen, har ingen intentioner om at flytte fra slotsbyen.
Annonce

Gram: Efter at SuperBrugsen i Gram har annonceret sin lukning, har især et spørgsmål fyldt hos byens borgere: Hvad sker der med apoteket?

Apoteker Gitte Halberg, der overtog Gram apoteket for fire år siden, er ikke i tvivl:

- Vi bliver i byen. Vi har dagligt bekymrede kunder i butikken, der spørger, om vi nu også lukker eller flytter fra byen. Det gør vi af forskellige grunde ikke. Den vigtigste er, at lokalbefolkningen har brug for os, og for det andet, så flytter man ikke lige en forretning som vores, der blandt andet er rigtig edb-tung, efter bare fire år.

Gitte Halberg er ikke afvisende overfor at apoteket på sigt kunne finde på at skifte adresse indenfor Grams bygrænse.

- Det er da en øv-situation for os, at SuperBrugsen har valgt at lukke sin forretning. Det er klart, at det tiltrækker flere kunder med et supermarked i samme bygning. Samtidig kommer vi nok også til at føle os lidt alene i den her kompleks, fortæller Gitte Halberg, som også står bag apotekerne i Vamdrup, Rødding og Lunderskov.

- Lige her og nu er vi afventende, for meget kan ske – i bedste tilfælde flytter der en ny forretning ind i SuperBrugsens nuværende lokaler. Det ville være drømmescenariet for os, for vi føler os rigtig godt tilpas i de nuværende lokaler her på Torvet. Et andet scenarie kunne være, at vi finder andre gode lokaler her i byen, men det er slet ikke aktuelt lige nu, fortæller Gitte Halberg.

- At drive apotek er en meget følsom størrelse. Derfor er det vigtigt for mig at pointere overfor kunderne, at uanset hvad, så er vi her for dem. Den gode service er her uanfægtet, og de kan stadig få deres fortrolige samtaler omkring medicin og så meget andet her hos os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce